L’Ajuntament de Borriana pavimenta i adequa el camí la Ratlla i la Serratella

Dins el pla d’acondicionament integral dels camins municipals que s’està executant

L’Ajuntament de Burriana ha finalitzat les obres d’adequació i pavimentació del camí de la Serratella i la Ratlla de Nules, dins del pla de condicionament integral dels camins municipals que s’està executant al municipi, i que en aquest tram ha suposat una inversió de 35.000 euros.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, han supervisat el final d’aquesta actuació per comprovar-ne l’estat i han destacat la seva importància, tant per la inversió econòmica com per la millora que suposa per als veïns i veïnes de la zona, perquè es tracta d’actuacions adreçades a “afavorir la seguretat viària, l’accessibilitat, la mobilitat sostenible i condicionar aquests camins”.

A la visita, Aparisi ha emmarcat aquesta actuació al pla global que està desenvolupant l’Ajuntament per a les millores i condicionament de la xarxa dels camins rurals del terme municipal i que en total suposen una inversió que ascendeix a prop de 600.000 euros.

La majoria, ha explicat l’edil, són vies de comunicació secundària “que suporten molt de trànsit agrícola, però també s’usen com a vies alternatives entre diferents zones del municipi i, alhora, serveixen d’accés a les finques de cultius de cítrics”.

Les actuacions contemplen, entre altres treballs, el desbrossament i la neteja de marges, obres de drenatge, demolició del ferm existent i execució d’una nova capa de rodament d’aglomerat asfàltic. Les obres s’ajusten al traçat actual dels camins i s’hi milloren i homogeneïtzen les amplades de calçada. Els treballs està previst que s’acabin a finals d’any.

Per a Aparisi, l’actuació als camins del municipi “és de tal envergadura” que l’Ajuntament compta alhora amb les tres empreses d’aglomerats que fan aquests treballs a la província de Castelló, Becsa, Pavasal i Aglomerats els Serrans, “per poder finalitzar l’asfaltat de tots els camins com més aviat millor”.

Entre els treballs a realitzar, el responsable municipal ha destacat les obres de reparació del paviment i reasfaltat a diferents trams dels camins de la Serratella, i la Ratlla de Nules, Vell de Llombai, la Grandona, la Pedrera, Llombai, camí la Mar , camí d’Artana, les Monges, Marjalet i Carnissers.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: