L’Ajuntament de Borriana convoca un primer concurs de la seva app ‘borrianaesmou’ en els seus perfils d’Instagram i Facebook

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana ha presentat les bases reguladores del primer concurs en els seus perfils d’Instagram i Facebook, amb l’objectiu de promoure i incentivar la seva nova aplicació ‘borrianaesmou’, una app que segons la responsable de l’àrea, Sara Molina, pretén “augmentar la visibilitat de el comerç local de Borriana per aprofitar totes les seves oportunitats”.

La convocatòria de l’concurs, ha valorat Sara Molina, és “una aposta per les noves tecnologies” i de promoció d’una iniciativa que consisteix a “un espai de compres i oci per viure el comerç local”.

Les bases de l’concurs, publicades al web municipal, regulen el sorteig que es farà entre les persones que interactuïn en els perfils de l’app ‘borrianaesmou’. Entre els participants se sortejaran un total de 4 premis, dos de 300 euros per als participants a Instagram i dos més de 300 euros per als participants a Facebook.

Els premis han de gastar-se en, al menys, cinc establiments o empreses que estiguin incloses en l’app comercial, amb un consum mínim i màxim per local de 50 i 100 euros, estant els premis subjectes a la corresponent retenció en concepte d’IRPF, d’acord amb el que disposa la Llei 35/2006, de 28 de novembre.

Podran participar totes aquelles persones majors de 16 anys que realitzin les interaccions exigides en les publicacions dels perfils, que seran:

En el perfil d’Instagram de ‘borrianaesmou’
Tenir descarregada al telèfon l’app ‘borrianaesmou’
Continua amb ‘borrianaesmou’ a Instagram
Donar a “m’agrada” a la publicació a Instagram en què s’anuncia el concurs, realitzar un comentari i etiquetar dos amics / es

En el perfil de Facebook de ‘borrianaesmou’
Tenir descarregada al telèfon l’app ‘borrianaesmou’
Continua amb ‘borrianaesmou’ a Facebook
Donar a “m’agrada” a la publicació a Facebook en la qual s’anuncia el concurs, realitzar un comentari i etiquetar dos amics / es

El sorteig es realitzarà en un acte públic el dia 1 d’octubre a les 13h al Saló de Plens de l’Ajuntament de Borriana en presència de la regidora de Comerç, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i la treballadora municipal que gestiona els perfils en xarxes socials de l’Ajuntament de Borriana.

Per fer efectiu el dret a premi, les persones agraciades s’hauran d’identificar amb el seu DNI a l’Ajuntament de Borriana i es comprovarà que té descarregada l’app de ‘borrianaesmou’. En cas que alguna d’elles no ho fa, es contactarà telefònicament amb les reserves en l’ordre en què van anar sortint en el sorteig. En cas que la persona agraciada amb el premi sigui menor d’edat haurà d’anar acompanyada del seu representant legal.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: