L’Ajuntament de Borriana convoca el concurs d’aparadors ‘Halloween 2020’

El regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana convoca el concurs d’aparadors ‘Halloween 2020’ amb premis en metàl·lic, per promoure i incentivar l’aparadorisme als comerços d’aquesta localitat per tal de fer més atractiva l’oferta de béns i serveis dels comerços locals.

Amb aquesta iniciativa, ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, l’Ajuntament pretén estimular les vendes, és a dir, “buscar un augment de la demanda dels consumidors durant les setmanes finals d’octubre”, i d’aquesta manera continuar col·laborant en la dinamització de el comerç local.

Poden participar en el concurs tots els comerços de Borriana, sigui quina sigui l’activitat comercial que desenvolupin, i els aparadors seran de lliure composició, sempre que estiguin relacionats amb la celebració de Halloween. Els titulars han d’estar en possessió de la corresponent llicència municipal d’activitat i no ser deutors de l’Ajuntament de Borriana per cap concepte.

Segons ha indicat Sara Molina, les sol·licituds per participar poden presentar-se des de demà dilluns, 19 d’octubre, fins al dimarts 27 d’octubre, i s’hauran de presentar en el Registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana, en imprès normalitzat disponible al web en el tauler d’anuncis: https://burriana.sedelectronica.es/board/.

premis

El Consistori ha establert dues modalitats en el concurs: aparador gran i aparador petit. Cadascuna d’elles compta amb 2 premis, un primer de 250 euros i el segon de 125 euros. El jurat més pot, segons el seu criteri, concedir algun esment o diploma especial sense que comporti import econòmic, en funció de la qualitat que observi en els aparadors.

El jurat visitarà els aparadors el dijous 29 d’octubre a partir de les 11 hores per emetre la proposta de concessió de premis, de manera que han d’estar acabats i preparats per llavors. El criteri principal que es tindrà en compte per atorgar els premis serà el de la innovació.

Característiques dels aparadors

Els aparadors poden inscriure en la modalitat d’aparador petit, per a establiments amb aparadors inferiors o iguals a 2 metres lineals, o bé en la modalitat d’aparador gran, per a establiments amb aparadors superiors a 2 metres lineals.

El jurat qualificador estarà format per la regidora delegada de Comerç, que actuarà com a presidenta, el tècnic municipal AEDL, que actuarà com a secretari, i dos representants de la Federació de Comerç. També es podrà convidar a una persona experta en la matèria, que actuarà com a assessora.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: