L’Ajuntament de Borriana celebra el Nadal amb la Festa de la Llum al barri de la Bosca

La festa a què van assistir al voltant de tres-centes persones de totes les edats ha estat organitzada per la fundació FISAT en col·laboració amb l’Ajuntament i altres entitats del barri

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás i l’Ajuntament de Burriana s’han unit per organitzar la Festa de la Llum a la plaça de la Bosca i celebrar així una trobada nadalenca per a l’arribada del Nadal al barri de la Bosca. Una activitat que també ha comptat amb la col·laboració d’altres entitats municipals d’acció a la zona.

A la festa van participar més de tres-centes persones, i va comptar amb la presència de la regidora d’Inclusió, Maria Romero, i altres representants municipals.

Els assistents van poder gaudir ahir a la tarda d’una sèrie d’activitats infantils gratuïtes i obertes a la població en què han col·laborat l’Agrupament Escolta Borriana i el Centre Juvenil Porta Oberta. També va tenir lloc una xocolatada popular patrocinada per l’Ajuntament i, posteriorment, un bingo amb sorteig de regals en què han col·laborat tant el Club de Futbol Sala com diferents comerços del barri.

A la decoració de l’espai també hi han participat la falla Barri la Bosca així com la Federació de Comerç de Borriana, que ha aportat elements decoratius, i la mateixa entitat FISAT que alhora s’ha encarregat de citar un patge reial per recollir les cartes d’aquelles nenes i nens que han volgut fer-li entrega de les mateixes.

Aquesta trobada nadalenca, segons ha afirmat María Romero, suposa “materialitzar una de les accions incloses al Pla d’Acció de Regeneració del barri de la Bosca recolzant iniciatives socials per promoure la convivència i la inclusió. La prova fefaent de la voluntat del veïnat de col·laborar en la millora col·lectiva del barri és la participació en aquesta festa que ha comandat FISAT magistralment i que de ben segur podrem mantenir per consolidar aquesta i altres iniciatives més”.

Des de l’Ajuntament no s’ha dubtat de donar suport a la iniciativa plantejada per FISAT per tirar endavant aquesta trobada nadalenca. Així, l’entitat social amb una forta presència quant a projectes socials al municipi i que compta amb el pis Don Bosco al propi barri, ha coordinat una trobada en què ha implicat diferents agents socials buscant la col·laboració entre tots ells per crear un moment dintercanvi veïnal intergeneracional.

La trobada ha resultat un èxit en què s’han implicat també el CEIP Roca i Alcaide i els tallers del Centre Social Antonio Pastor, així com el veïnat del barri mateix.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: