L’Ajuntament d’Almassora formalitza 38 nous contractes de treball i formació

Almassora tanca l’any amb la incorporació de 38 nous professionals que, a partir de demà, treballaran i es formaran en les dependències municipals. L’administració local realitza aquestes contractacions a través dels tallers d’ocupació assignats pel Servef, per al desenvolupament de sengles cursos d’Obra i Administració, i dels programes EMCORP i EMPCORD, destinats a la creació de llocs de treball per a persones en situació de desocupació perllongada i majors de 30 anys.

L’alcalde accidental, Santiago Agustí, i el regidor d’Ocupació, Roger Beltrán, han donat la benvinguda als nous treballadors, als qui han recordat que el personal més veterà està a la seua disposició per a ajudar-los durant les primeres setmanes. “Hem realitzat una important inversió no solament per a finançar aquests programes d’ocupació, sinó també per a condicionar espais com el Centre de Formació, gràcies al qual hem pogut optar a les subvencions per a sufragar part de les despeses”, ha destacat Agustí.

“El compromís de l’equip de govern amb la generació de treball és ferm, com demostren els quasi 800.000 euros que destinarem en 2018 a aquesta fi”, ha manifestat Beltrán. “La formació és un pilar fonamental d’aquest projecte, amb el qual pretenem que els professionals actualitzen i milloren les seues competències per a optar així a llocs estables i a contractes de major durada”, ha incidit l’edil.

Sota aquesta filosofia, han sigut creats els tallers d’ocupació que demà començaran en el Centre de Formació i gràcies als quals un total de 20 veïnes i veïns es formaran durant un any, període en el qual també percebran un salari per la seua dedicació. Al capdavant d’aquesta iniciativa, Almassora tindrà a quatre docents, un director i un administratiu, un equip que també ha sigut contractat pel consistori.

Pel que fa als programes EMCORP i EMPCORD, l’Ajuntament emprarà durant sis mesos a un total de 12 treballadors. Sis d’ells realitzaran funcions d’ordenança en espais com l’Ateneu Jove, el SIAC, el centre de Serveis Socials i l’arxiu municipal, mentre que altres sis acompanyaran els equips de manteniment en tasques com la neteja de camins, sèquies i polígons industrials.

Cal destacar que per al finançament de totes aquestes línies de creació d’ocupació l’Ajuntament d’Almassora compta, a més d’amb fons propis, amb el suport del Servef, la Conselleria de Treball i el Fons Social Europeu.

 

Informació i Foto: http://www.almassora.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: