L’aigua de Benassal renova el seu compromis amb la pedrera del CD Castellón

L’Aigua de Benassal renova el seu compromís amb la pedrera del CD Castellón i continuarà com a Protector amb la Fundació Albinegra.

Quan alguna cosa va bé no se sol tocar. Això ha succeït amb el relacionament que hi ha entre Aigua de Benassal i la Pedrera del CD Castelló que, per segona temporada consecutiva, permetrà als joves orelluts continuar hidratant-se amb ampolles de 0,33 cl. amb l’escut del CD Castelló a la seva etiqueta. El director comercial d’Aigua de Benassal, Rafa Boria, manifesta que “una temporada més volem ser al costat del CD Castelló i de la Fundació Albinegra. D´aquesta manera, mostrem el nostre orgull de pertinença a aquesta terra i seguim apostant per l´esport i pels hàbits de vida saludables que s´inculquen als més joves des del club, així com reforçant els valors que el CD Castelló i la nostra marca comparteixen“ .

El logotip de Benassal apareix des de principi de temporada a la màniga i pantalons de les equipacions albinegres del Juvenil B del CD Castelló -immers en la lluita per ascendir a Lliga Nacional- i Cadet A del CD Castelló -competeix a la màxima categoria com ho és Autonòmica-. A més, estarà present als partits de l’Amateur, Femení i Juveni A, així com als entrenaments ia les rodes de premsa prèvies a les trobades de l’Amateur.

La Fundació Albinegra agraeix a Aigua de Benassal la seva implicació amb el planter del CD Castelló per fomentar l’albinegrisme, i vetllar per un consum saludable per a les joves promeses del CD Castelló.

Nombrosos reconeixements internacionals

Aigua de Benassal, considerada com la millor aigua mineral del món pels seus diferents reconeixements internacionals, procedeix de la font Font d’En Segures, ubicada a la comarca de l’Alt Maestrat de Castelló. Es tracta d´un naixement d´aigua mineral natural que dóna origen a una singular composició que li mereix l´etiqueta de miner medicinal des de l´any 1928. Per aquesta composició única, rica en calci i bicarbonat, està especialment indicada per a la hidratació i millora del rendiment físic.

Compromís amb la salut

La salut és un dels principals eixos de la Responsabilitat Social Corporativa d’Aigua de Benassal. La marca disposa d’un programa de col·laboració social que té com a finalitat donar suport i dinamitzar associacions i fundacions afins a la seva política de conservació i millora de la salut, però també promocionar els hàbits de vides saludables a través de consells als seus diferents canals de comunicació i el patrocini de clubs i esdeveniments esportius del vostre entorn.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: