L’aeroport de Castelló trasllada a CCOO PV el compromís amb la dinamització econòmica, generació d’ocupació i cohesió social del territori

La directora general d´Aerocas, Blanca Marín, ha mantingut al´aeroport de Castelló una trobada amb una delegació de CCOO PV, conformada per la secretària general, Ana García; el secretari d’Ocupació i Política Institucional, Juan Carlos Gallart; i el secretari general de les Comarques del Nord, Albert Fernández.

La directora general ha detallat les diferents activitats que s’estan desenvolupant a la instal·lació, en el marc d’estratègia de diversificació, així com els projectes d’expansió que estan en curs.

Així mateix, ha traslladat als responsables de CCOO PV que l´aeroport de Castelló constitueix “un espai d´oportunitat” per a la gent del seu entorn i ha destacat que la infraestructura pretén exercir un paper de dinamització de l´economia del territori, de generació d´ocupació i de vertebració social, contribuint així a la fixació de població.

D’altra banda, ha manifestat l’objectiu de contribuir al desenvolupament a la Comunitat Valenciana del sector aeronàutic i aeroespacial, “caracteritzat pel seu alt valor afegit”. En aquest sentit, ha destacat que la implantació a l’aeroport de cicles de Formació Professional vinculats a la branca aeronàutica constitueix una oportunitat d’ocupabilitat per a les persones joves de l’entorn, “ja que és una indústria altament especialitzada que requereix mà d’obra qualificada ”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: