L’aeroport de Castelló tanca el millor mes de setembre i suma més de 112.000 persones passatgeres a l’acumulat anual

L’aeroport de Castelló manté el camí de desenvolupament sostingut del trànsit comercial i ha tancat el setembre amb el registre de persones passatgeres més elevat aquest mes de la seva trajectòria. L’acumulat els nous mesos del 2022 és de 112.271 usuaris.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat levolució favorable de les xifres de viatgers, amb un total de 18.163 al setembre. Es tracta del paràmetre més alt aquest mes en la història de la infraestructura i suposa un increment del 47% respecte al setembre del 2019, any previ a la pandèmia.

La campanya d’estiu del 2022 ha estat la millor de l’aeroport de Castelló, batent-se de manera consecutiva al juny, juliol i agost els rècords mensuals de passatgers. Els quatre mesos que van del juny al setembre la xifra d’usuaris ha estat de 83.247.

La consellera ha incidit en la desestacionalització del trànsit comercial amb la continuïtat a la tardor i l’hivern de diverses de les rutes que operen durant la campanya estival i la posada en servei de noves connexions.

Fins a finals d’octubre es mantenen les línies amb Budapest i Sevilla. També estan programades per a la tardor i l’hivern les dues de Londres, la de Bucarest i la de Brussel·les. A més, a finals d’octubre s’hi incorporen les noves rutes de Dublín i Madrid. Aquesta última, amb cinc freqüències setmanals, multiplicarà la connectivitat de l’aeroport de Castelló, ja que permetrà volar des de Castelló, via Madrid, 86 destinacions nacionals i internacionals, afavorint així la mobilitat i la internacionalització dels sectors productius.

Camí del rècord anual en operacions

Pel que fa als moviments d’aeronaus, al setembre se n’han comptabilitzat 636. La suma durant els nou primers mesos de l’any supera els 7.000, una xifra que s’aproxima a les 7.750 de l’anualitat completa del 2020, en què es va assolir el rècord d’operacions de l´aeroport.
Galeria d’imatges

L’aeroport de Castelló tanca el millor mes de setembre i suma més de 112.000 persones passatgeres a l’acumulat anual

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: