L’aeroport de Castelló supera al juny la xifra de passatges de les anualitats completes de 2020 i 2021

L’aeroport de Castelló prossegueix la recuperació del trànsit comercial, com demostra que en el present mes de juny ja se supera la xifra de persones passatgeres dels exercicis 2020 i 2021, marcats per la pandèmia.

Així ho ha detallat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, qui ha manifestat que aquesta dada confirma que l’aeroport “torna a una dinàmica de creixement després de la reculada provocada per la crisi associada al coronavirus”.

En el global dels dotze mesos de 2021 es van comptabilitzar 37.398 passatgers, mentre que en 2020 la xifra va ser de 40.275. El primer registre ja s’ha superat, mentre que el segon es depassarà amb els vols programats aquest dilluns.

La tendència ascendent s’ha accentuat en aquesta temporada estival amb la convergència de vuit rutes regulars, que generen 17 freqüències setmanals, xifra rècord per a l’aeroport. En aquest sentit, la previsió és que al juny s’aconsegueixi el registre de passatgers més elevat en aquest mes en tota la trajectòria de l’aeroport

La instal·lació opera aquest estiu connexions amb Londres-STN, Londres-LTN, Brussel·les, Bucarest, Budapest, Katowice, Sevilla i Bilbao.

La consellera ha recordat que l’activitat comercial se sostindrà durant la temporada hivernal, amb la continuïtat de quatre de les rutes que estan operant a l’estiu i l’activació de les noves connexions de Dublín i Madrid.

Rebeca Torró ha assenyalat que el trànsit comercial és un pilar fonamental en l’estratègia de l’aeroport. Així mateix, ha subratllat l’aposta per la diversificació amb el desenvolupament d’activitats associades als àmbits industrial, formatiu i a la innovació.

En definitiva, ha conclòs, “la Generalitat treballa de manera intensa per a consolidar l’aeroport de Castelló com un eix de desenvolupament, dinamització i vertebració del territori”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: