L’aeroport de Castelló recupera la ruta de Bucarest amb dues freqüències setmanals

L’aeroport de Castelló ha recuperat aquest diumenge la ruta aèria que connecta amb Bucarest, operada per la companyia Wizz Air, que disposa de dues freqüències setmanals, en dimecres i diumenge.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha valorat l’activació d’aquesta connexió internacional, “malgrat que encara persisteix una situació d’incertesa pel que fa als mercats internacionals a causa de la pandèmia, el que repercuteix directament en la demanda”. En aquest sentit, ha recordat que també està vigent una connexió amb Londres de l’aerolínia Ryanair.

Així mateix, Blanca Marín ha subratllat que la represa dels vols a Bucarest suposa el retorn a l’aeroport de la companyia Wizz Air, que va deixar d’operar a Castelló a finals de setembre de 2021 per la crisi de la COVID-19.

La directora general d’Aerocas ha destacat l’aposta realitzada per l’aeroport en aquesta temporada, marcada encara per la pandèmia, pel mercat nacional, “que és el que presenta més certesa pel que fa a l’trànsit aeri i a el turisme”.

L’aeroport opera des del passat 10 de juny i fins al 27 de setembre una ruta amb Bilbao, gestionada per Volotea, i el proper 28 de juliol estrena la nova connexió amb Sevilla de l’aerolínia Air Nostrum.

Informació i Foto: Premsa Aeroport de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: