L’aeroport de Castelló oferirà un servei de realització de proves de COVID-19 d’acord amb l’estratègia de corredors turístics segurs

La societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) ha acordat tramitar la petició de l’empresa valenciana IMEGEN perquè ubiqui un espai de realització de proves diagnòstiques de COVID-19. La implementació d’aquest servei, a partir del juliol, pretén facilitar la tornada a aquells passatgers i passatgeres als quals s’exigeix ​​una prova a l’aeroport de destinació, així com alinear-se amb l’estratègia de corredors turístics assegurances de la Generalitat.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha explicat que, a més de les estrictes mesures de control sanitari que ja estan en marxa, seguint les instruccions i sota la supervisió de Sanitat Exterior, l’aeroport de Castelló posarà en marxa iniciatives complementàries, “d’acord amb l’estratègia de la Generalitat per preservar la Comunitat Valenciana com una destinació turística segur”.

En aquest sentit, Aerocas ha tramitat la petició presentada per l’empresa IMEGEN perquè arrendi, durant un termini de dos mesos (juliol i agost), una zona de la terminal de passatgers per tal de destinar-la a la realització de proves de detecció de l’coronavirus mitjançant PCR i test d’antígens.

A través d’aquest servei, es possibilitarà la realització de test a aquelles persones a les quals se’ls exigeixi al seu lloc de destí. D’aquesta manera, ha assenyalat Arcadi Espanya, els turistes tindran a l’aeroport un lloc més de referència per si necessiten fer-se alguna prova de detecció de l’coronavirus, facilitant així la seva estada i retorn “.

L’establiment adaptarà el seu horari d’obertura a el dels vols. Disposarà d’espai per realitzar de forma segura les proves, que tindran preus assequibles i estaran homologats pel Ministeri de Sanitat i adequats a la normativa sanitària vigent. Els resultats s’aportaran en un termini aproximat de 12 hores, en el cas de les PCR, i en menys d’una hora, per als test d’antígens.

IMEGEN és l’única empresa acreditada per ENAC per a la realització de les proves COVID-19 i disposa d’una dilatada experiència, ja que presta els seus serveis a altres aeroports com el de Màlaga i Sevilla.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: