L’aeroport de Castelló impulsa una campanya de posicionament en el mercat turístic nacional per captar una nova ruta domèstica

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat que la societat pública Aerocas va a impulsar la contractació de la primera campanya de posicionament de l’aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional, amb l’objectiu de promoure una nova connexió domèstica que contribueixi a la reactivació de l’trànsit comercial i de el sector turístic.

Arcadi España -qui s’ha reunit aquest dilluns amb la directora general d’Aerocas, Blanca Marín; el director de promoció turística territorial, Josep Gisbert; la secretària autonòmica d’Obres Públiques i Mobilitat, Maria Pérez, i la directora general de Ports i Aeroport, Maria Luisa Martínez – ha explicat que el llançament de la campanya, que s’ha consensuat amb l’empresariat turístic, “pretén prospectar i obrir nous mercats nacionals, ja que constitueixen una oportunitat de desenvolupament i de diversificació de l’tràfic comercial de l’aeroport en l’actual context “.

En aquest sentit, ha manifestat que el bon resultat de la ruta de Bilbao, que s’ha renovat per als dos pròxims anys, “avala la decisió de reforçar la connectivitat dins del territori nacional, sense renunciar a l’aposta per les destinacions internacionals”.

El conseller ha assenyalat que la iniciativa, que compta també amb la col·laboració de Turisme de la GVA, amb Francesc Colomer a el front, ve també avalada per la previsió que la recuperació de l’trànsit aeri i de l’activitat turística, molt afectats per la crisi de la COVID-19, estarà vinculada a una primera fase als mercats domèstics.

La campanya, que pròximament sortirà a licitació pública, té per objecte la programació, promoció i prestació d’una nova ruta que connecti amb un dels següents destinacions: Andalusia, Castella-Lleó, Galícia i Astúries. En l’elecció d’aquests mercats s’ha tingut en compte la seva capacitat emissora de turistes cap a la província de Castelló.

La nova ruta funcionarà durant tres anualitats en temporada estival (entre final de març i final d’octubre). Per 2021, haurà d’operar un mínim de 20 setmanes, amb dues freqüències setmanals, oferint a l’almenys 8.000 seients.

En 2022 i 2023, haurà d’operar un mínim de 30 setmanes, amb dues freqüències setmanals, garantint al menys 12.000 seients en cada any.

La campanya de posicionament turístic nacional se suma a les tres realitzades en els mercats internacionals, que han possibilitat la captació de diverses rutes amb destinacions europees. A l’respecte, l’aeroport treballa amb les aerolínies amb l’objectiu de reactivar, a partir de finals de març, les connexions que s’han vist interrompudes com a conseqüència de la pandèmia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: