L’aeroport de Castelló i Air Nostrum ‘bategen’ un avió amb el nom ‘Castelló’ per reforçar la promoció de la ruta de Sevilla

L’aeroport de Castelló i la companyia Air Nostrum han acordat batejar un dels avions de l’aerolínia amb el nom ‘Castelló’, dins del paquet accions promocionals de la ruta de Sevilla.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín –acompanyada pel director comercial d’Air Nostrum, Juan Corral, i el director de Relacions Institucionals, Antonio de Nó– ha visitat l’hangar d’Air Nostrum on s’ha vinilat un dels avions de la companyia , estampant al fuselatge el nom ‘Castelló’.

Blanca Marín ha manifestat que aquesta acció reforçarà la promoció de la ruta de Sevilla, “a més de posicionar la destinació Castelló a totes aquelles destinacions on operi l’aeronau”.

La directora general de l’aeroport ha recordat que la ruta Castelló-Sevilla va arrencar el 2 de maig passat, amb dues freqüències setmanals. La connexió estarà operativa fins al 27 de juliol, s’aturarà durant el mes d’agost i es reprendrà el 5 de setembre fins al 19 d’octubre.

La ruta opera actualment en dilluns i dimecres. El director comercial d’Air Nostrum, Juan Corral, ha avançat que, a partir del juliol, els vols seran dilluns i dijous.

El responsable de l’aerolínia ha destacat l’evolució positiva de la connexió, com demostra “el nombre creixent de reserves”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: