L’aeroport de Castelló exposa la seva oferta reforçada de vols davant de més d’un centenar de representants d’agències de viatges

L’aeroport de Castelló ha presentat la seva oferta de rutes davant de més d’un centenar de representants d’agències de viatges, en el marc d’un workshop organitzat a la capital de la Plana per l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (Aevav).

El director general adjunt d’Aerocas, Enrique Vidal, ha exposat davant de les empreses participants la programació de vols regulars de l’aeroport de Castelló per al 2022, en què l’aeroport contempla vuit connexions operades per quatre aerolínies.

Durant el mes d’abril estan en funcionament les rutes de Londres-Stansted, Brussel·les i Bucarest, a les quals se sumaran, a partir del maig i juny, les de Sevilla, Bilbao, Budapest, Katowice i Londres-Luton.

Enrique Vidal ha incidit que les aerolínies ofereixen aquesta temporada estival més de 140.000 seients amb sortida o destinació a l’aeroport de Castelló. A més, ha ressenyat la previsió d’operar fins a 17 freqüències setmanals a partir del juny, xifra rècord per a l’aeroport.

D’altra banda, ha informat les agències sobre els avantatges que ofereixen les instal·lacions, com l’agilitat de les operacions, la rapidesa i la senzillesa de la facturació i l’embarcament, l’aparcament gratuït per als usuaris o el servei d’autobús adaptat a l’horari dels vols.

El director general adjunt d’Aerocas ha destacat que les agències de viatges constitueixen un “aliat molt valuós” per a l’aeroport “per això és important que coneguin de primera mà les possibilitats, avantatges i serveis que ofereix la infraestructura”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: