L’aeroport de Castelló connectarà amb Brussel·les a partir del 27 de març amb una nova ruta operada per Ryanair

L’aeroport de Castelló connectarà amb Brussel·les a partir del proper 27 de març amb una nova ruta operada per Ryanair, que disposarà de dues freqüències setmanals, dijous i diumenge.

L’obertura de la nova connexió amb l’aeroport de Brussel·les-Charleroi l’ha anunciat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, després de la reunió mantinguda amb la ‘country manager’ de Ryanair per a Espanya i Portugal, Elena Cabrera, i la directora general d’Aerocas, Blanca Marín.

El conseller ha manifestat la seva satisfacció amb la posada en marxa dʻaquesta ruta, “que connectarà Castelló amb la capital dʻEuropa i suposarà una via directa dʻentrada a la província per a turistes procedents de Bèlgica”.

Arcadi España ha manifestat que la consecució de la connexió amb Brussel·les “és fruit de l’intens treball que venim fent des de l’aeroport de Castelló a fi de rellançar el trànsit comercial i recuperar el camí de creixement previ a la pandèmia”.

Per la seva banda, la ‘country manager’ de Ryanair per a Espanya i Portugal, Elena Cabrera, ha declarat: “La connexió amb Brussel·les millorarà la connectivitat internacional de Castelló com a destinació turística, però també tindrà efectes positius a l’economia local, ja que l’obertura de noves rutes suposa una oportunitat per aprofitar l’estímul de trànsit i nous llocs de treball”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: