L’aeroport de Castelló col·labora amb el sector turístic a la realització d’estudis de mercat vinculats a les rutes de Viena i Katowice

L’aeroport de Castelló ha encarregat la realització de sengles estudis en els mercats austríac i polonès, per tal de col·laborar amb el sector turístic en la captació de visitants a través de les rutes aèries de Viena i Katowice, la reactivació està prevista al mes de juny.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que l’aeroport segueix treballant en la represa de les connexions regulars, que porten suspeses des del passat mes d’octubre com a conseqüència de l’coronavirus. Segons ha assenyalat, aquesta reactivació “està condicionada per factors com l’evolució de la pandèmia, el ritme de vacunació i les restriccions a la mobilitat”.

Tot i la situació d’incertesa, ha afegit, “l’aeroport està desenvolupant una intensa tasca de cara a la restauració de l’trànsit regular, en permanent contacte i coordinació amb aerolínies, operadors, agents turístics, empresariat i institucions”.

En el marc d’aquesta estratègia de col·laboració amb el sector turístic, Aerocas ha encarregat la realització de sengles estudis de prospecció a Àustria i Polònia, dos dels mercats internacionals amb connexió aèria amb Castelló, focalitzats en els entorns territorials de Viena i Katowice.

Els treballs consisteixen en una anàlisi d’aquests mercats i del seu potencial emissor de turistes a l’escenari post COVID. Aborden aspectes com el grau de coneixement de la destinació Castelló entre el públic general i els operadors turístics, a més d’establir contactes amb agències de viatges i majoristes amb capacitat de programar la destinació Castelló aprofitant les connexions aèries amb Viena i Katowice.

La directora general d’Aerocas ha manifestat que la informació que aporten aquests estudis “és valuosa, en la mesura que suposa una foto actualitzada de la situació, possibilitats i perspectives d’aquests mercats emissors, que tenen un gran marge de creixement”. “A partir d’aquesta informació, els agents turístics de Castelló poden orientar la seva estratègia promocional i comercial. A més, pot ser-los d’utilitat a l’hora d’articular paquets vacacionals vinculats a les connexions que ofereix l’aeroport de Castelló”, ha afirmat.

Promoció a Polònia

D’altra banda, l’aeroport de Castelló ha participat, al costat de l’Patronat Provincial de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana, en les Jornades Directes Polònia 2021 organitzades per Turespaña a través de la OET de Varsòvia. Es tracta de trobada telemàtic entre empreses i destinacions espanyoles amb operadors turístics i agències de Polònia. En aquest esdeveniment, l’aeroport de Castelló s’ha promocionat com a porta d’entrada a la Comunitat Valenciana per als turistes polonesos.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: