L’Aeroport de Castelló amplia l’àrea pavimentada de la plataforma industrial per afavorir l’activitat de les empreses aeronàutiques

El director general de Costes, Ports i Aeroports de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, ha informat que l’Aeroport de Castelló ha completat les obres d’ampliació de la superfície pavimentada de la plataforma industrial, una actuació que té com a objectiu afavorir i potenciar lactivitat de les empreses aeronàutiques.

El director general ha destacat “lʻaposta per la diversificació” de lʻaeroport de Castelló, “per tal dʻaprofitar tot el potencial que ofereix la infraestructura”. En aquest sentit, ha manifestat lʻobjectiu de reforçar les diferents vies dʻactivitat, com la industrial, “de manera que lʻaeroport es consolidi com una eina generadora dʻoportunitats per a lʻocupació i de dinamització econòmica”.

L’Aeroport de Castelló disposa d’una plataforma industrial que abasta una superfície de 31.000 metres quadrats, on exerceixen la seva activitat empreses dedicades al MRO (manteniment, reparació i operacions) ia l’estacionament i el desmantellament d’aeronaus.

L’actuació original constava d’una àrea pavimentada i una altra a trossos. Amb l’objectiu de millorar les prestacions de la plataforma, l’aeroport ha ampliat la superfície pavimentada amb el formigonat de 19.000 metres quadrats.

Aquesta obra possibilita que la plataforma industrial pugui acollir avions més grans i que es puguin dur a terme noves activitats de manteniment, atenent així les necessitats de les empreses del sector aeronàutic.

D’altra banda, l’actuació executada també ha inclòs l’adequació d’un tram de vial de serveis de 680 metres de longitud que dóna accés al banc d’assajos de motors espacials de l’empresa Arkadia Space a l’Aeroport de Castelló.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: