L’Acadèmia VCF estrena un nou mural amb motiu de l’aniversari de la Ciutat Esportiva

Quan en les pròximes setmanes els jugadors de la majoria dels equips de l’Acadèmia VCF tornin als entrenaments -un cop superades les restriccions sanitàries- es trobaran amb una novetat que de ben segur no els passarà desapercebuda: el mur al costat de l’vial d’accés als camps de joc presenta ara una nova identitat amb un missatge especial per a tots ells.

“Destinació Mestalla” és el lema de la nova mural que ha disposat l’Acadèmia VCF, amb el coliseum valencianista present com a gran objectiu. Perquè cada dia que accedeixin a la Ciutat Esportiva de Paterna els xavals dels 13 equips de Futbol 8 i els 8 d’equips de futbol 11 tinguin sempre present aquest somni, i a el mateix temps, siguin també conscients dels esforços i sacrificis que hi ha de realitzar per poder assolir-lo.

El mural ha estat creat i realitzat per l’il·lustrador valencià Jorge Lawerta. “Poder fer el mural pel qual van a passar els futurs futbolistes de l’València CF per a mi és una gran oportunitat”, explica en VCF Mitjana Lawerta, que ja ha col·laborat amb el club en anteriors ocasions. “El club volia vestir l’entrada que és un punt clau per a tots els jugadors de l’Acadèmia VCF quan vénen a la Ciutat Esportiva i volien crear un lloc icònica que servís de motivació i expliqués el que és la pròpia experiència de l’Acadèmia VCF que té com a objectiu Destinació Mestalla i el camí cap al primer equip “recalca.

El mural s’ha elaborat en aquestes últimes setmanes i s’estrena amb motiu de l’aniversari de la Ciutat Esportiva de Paterna, que aquest proper divendres celebra el seu 29 aniversari. Des que va ser inaugurada el 19 de febrer de 1992 -com una ampliació de el projecte inicial dels terrenys d’entrenaments que el club va comprar a la dècada dels 70 i ja van funcionar en els 80- un centenar de jugadors formats a les categories inferiors de el club han arribat a debutar en partit oficial amb el València CF.

Tota una demostració del talent generat en els camps d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna que es modernitza i s’adequa cada temporada per disposar de les infraestructures, el material tècnic i l’equip humà necessari per seguir educant persones i formar jugadors. Amb un únic objectiu: Destinació Mestalla.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: