Labora seleccionarà més de 600 persones joves titulades per treballar al sector públic com a primera experiència laboral

Labora seleccionarà 610 persones joves titulades que treballaran durant un any a empreses del sector públic de la Generalitat a través del programa ‘Primera Experiència’ al món laboral. Aquesta subvenció s’adreça a persones menors de 30 anys que hagin finalitzat la seva formació universitària en els darrers tres anys i cerca atreure talent jove a l’Administració valenciana, alhora que proporcionar una experiència laboral a les persones joves.

Per poder prendre part en aquest procés, que s’emmarca a Avalem Joves, és imprescindible que les persones aspirants figurin d’alta com a demandants d’ocupació a Labora.

Els perfils, que es poden consultar en aquest enllaç (consulteu aquí), són graus i postgraus de les branques d’Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura Agroa-limentària i Forestal, Arquitectura, Enginyeria Civil i Edificació, Ciència i Tecnologia per a la Salut, Industrial i Aeronàutica, Tecnologies de la Informa-ció i les Comunicacions, Gestió. I doctorats dels àmbits d’Agroalimentació i Biotecnologia, Arquitectura, Art, Ciències, Economia i Ciències Socials, Enginyeria Civil, Enginyeria industrial, TIC.

Aquelles persones que compleixin els requisits només han d’enviar un correu electrònic a: epriex2022@gva.es. Un cop enviat el correu, des de Labora es posaran en contacte amb ells per informar de les condicions específiques i com han de procedir per optar a aquestes contractacions.

Aquestes contractacions permetran accedir a persones joves a una primera experiència laboral en la disciplina per a la qual s’han format, afavorint així la seva integració al mercat laboral. A més, permetrà que aquests joves tinguin contacte amb el sector públic i coneguin les possibilitats professionals que hi poden trobar.

Així mateix, figurar com a demandant d’ocupació a Labora, Servei Valencià de Formació i Ocupació, permet tenir accés a una sèrie d’avantatges que permeten per exemple participar en programes de suport a la inserció laboral juvenil finançats per la Unió Europea, optar a llocs de treball qualificats a organismes públics i privats o accedir a llocs remunerats respectant els convenis col·lectius.

Per saber com inscriure’s a Labora, només cal punxar en aquest enllaç: (consulteu aquí).

Aquests contractes compten amb el finançament de la Unió Europea a través dels fons extraordinaris del Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència, aprovats per combatre els efectes de la pandèmia i entre els objectius dels quals també es troben afavorir la inserció de les persones joves al mercat laboral, ja que la taxa d’atur del col·lectiu jove és molt elevada a Europa, però especialment alta a Espanya.

Les entitats del sector públic que ofereixen aquestes contractacions són el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions, Agència Valenciana de la Innovació, Institut Valencià Conservació, Restauració i Investigació, Fisabio, Institut Valencià de Serveis Socials, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial , Incliva, Consorci del Consell de l’Horta de València, Fundació de la Comunitat Valenciana Centre d’Estudis Ambientals de la Mediterrània, Gestió Integral de Serveis d’Emergència, Ciutat de les Arts i les Ciències, Consorci de Museus, Agència Tributària Valenciana, IVAM, Institut Sanitari i Biomèdic d’Alacant, Sanejament d’Aigües Residuals, FGV, IVIA, Palau de les Arts Reina Sofia, IVC, Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Fundació Investigació de l’Hospital La Fe, Vaersa i Turisme Comunitat Valenciana.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: