La vuitena edició del festival emac. presenta la seva programació per dies per al cap de setmana del 10 al 12 de febrer

L´organització del festival emac. ha anunciat els horaris de les diferents activitats, concerts i sessions de Djs que es podran trobar a Borriana a la vuitena edició d’aquest festival amb un cartell més heterogeni i arriscat quant a propostes.

El festival tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de febrer al CMC la Mercè com a centre de totes les activitats d’aquest esdeveniment cultural multidisciplinari, que aplega les millors propostes de música avançada al costat de l’art jove i contemporani.

Els concerts es concentraran durant la jornada de dissabte a l’escenari emac. (jardí arqueològic), i divendres i diumenge a l’escenari Amfiteatre (a l’interior del claustre). emac.2023 comptarà a la seva jornada inaugural amb els concerts de Baiuca AV Show, Andreh & Manuela, Marina Herlop i Nadia Sheikh a l’Amfiteatre.

Tornaran les vermut sessions que tan bona acollida han tingut en anteriors edicions, amb una bona col·lecció de Djs enfocats a la pista de ball. Aquesta vegada emmarcats dins de l’emac.bar.

La jornada maratoniana de dissabte començarà al jardí arqueològic de la mà d’Eterna Joventut i El Buen Fill. Seguint amb els xous de Ghouljaboy, Valverdina, Cabiria, Rossinyola i OBAL. Amb la fi de festa capitanejat per Los Dominguito Club, amb les sessions de Gazzi, Brava dj i Los Dominguito dj set.

Diumenge arrencarà a l’emac.bar amb el concert de La Culpa, per continuar ja a l’escenari Amfiteatre en horari de tarda amb Manola, Lorena Alvarez i els seus rondadors, Judeline i el colofó final amb Maria Rodés i l’Estrella de David.

Per part seva, l’edil de Cultura, Vicent Granel, ha agraït a l’organització l’esforç que es realitza per dur a terme un festival d’aquestes característiques a la localitat de Borriana, i la progressió que ha pres en cadascuna de les edicions.

emac.art 2023

A més de la part musical, emac.2023 contindrà la part plàstica, comptant amb 16 propostes de joves artistes locals i altres ciutats del territori valencià. Joventut i avantguarda també presents a l’emac.art 2023 amb la presència d’il·lustradors com: Dakota Hernández, Diego Castán, Guinda, Artichoke i Maleïda Taca.

La pintura tindrà una àmplia representació amb Studio Munxin, Lewis Mason, Amparo Saera, Lola Bonet i Palop i Sergio Cerisuelo. La fotografia estarà representada per Salvador Lorente García i Andrea.

Una exposició especial d´Elías Taño ocuparà un dels passadissos del CMC la Mercè, a més l´artista realitzarà un taller i farà una intervenció artística durant l´emac.2023. La ceràmica serà present amb l’exposició de Hula Cerámica i també trobarem la joieria d’Ino Grau i Raquel Mor.

L´horari per poder visitar la fira d´artistes serà divendres 10 de 17h a 21h; dissabte 11 d’11h a 14h i de 17h a 21h; i diumenge 12 de 11h a 14h i de 17h a 21h.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: