La Villarreal Academy avança vent en popa

El Villarreal CF, a través del projecte d’expansió internacional Villareal Academy, continua treballant en l’exportació de la seua metodologia i impactant positivament en moltes comunitats de diferents països al voltant del món. En la temporada 2020/21, els grocs van continuar obrint nous projectes apassionants als Estats Units, així com al Mèxic, Canadà, Austràlia, Rússia i Bolívia.

Acadèmies internacionals

Durant l’any passat, el conjunt ‘groguet’ va llançar els següents convenis amb noves acadèmies:

  • Estats Units: Villarreal Las Vegas, Villarreal Houston i Villarreal Indiana
  • Canadà: Villarreal Montreal
  • Mèxic: Villarreal Ciudad de México
  • Austràlia: Villarreal Sydney
  • Rússia: Villarreal Krasnodar

El Submarí Groc s’associa amb la Juan Manuel Peña Soccer School a Bolívia, dirigida per l’antic defensa del conjunt ‘groguet’ de Santa Cruz de la Serra.

Campus internacionals

Les acadèmies col·laboradores del Villarreal CF al voltant del món han acollit també un gran nombre de campus, en els quals els més joves es diverteixen jugant al futbol la prestigiosa metodologia de l’entitat castellonenca. Aquests campus han tingut lloc en Sídney, Krasnodar i Ciutat de Mèxic. Tristament, a causa de les restriccions pel Covid-19, els entrenadors del Villarreal CF no han pogut desplaçar-se físicament a aquests campus, però han continuat oferint un excel·lent suport en línia des d’Espanya.

L’oportunitat de conèixer a Pau Torres

Els joves de les acadèmies internacionals del conjunt groc van tindre l’oportunitat d’entrevistar el defensa del Villarreal i de la Selecció Espanyola Pau Torres. El número 4 del Submarí va respondre a un gran nombre de preguntes realitzades per xiquets desitjosos de conéixer més sobre la flamant estrela internacional amb La Roja.

Units contra el Covid-19

 

Malgrat la pandèmia mundial, el Villarreal ha continuat oferint suport a les seues acadèmies internacionals, mantenint regularment dites en línia i workshops com a part de la iniciativa #SoccerTogether. Malgrat estar a milers de quilòmetres de distància de les nostres acadèmies, directors, entrenadors, jugadors i familiars; l’equip humà del departament internacional del club ha treballat durament per a fer que aquestes col·laboracions estiguen més fortes que mai.

A més, les acadèmies internacionals del Vila-real a Amèrica del Nord van participar en l’I Torneig Internacional FIFA21 de e-sports Villarreal Academy.

Aquest esdeveniment en línia, l’objectiu del qual va ser el d’unir a les acadèmies del Canadà, Mèxic i els Estats Units, va ser guanyat per Erik Castañón de l’acadèmia Villarreal North Texas, vencent a Mario *arbey de la Villarreal Montreal Academy en la gran final.

El departament internacional, ha oferit també sessions personals amb els seus entrenadors a través del seu programa e-PDP (Programa En línia de desenvolupament de Jugadors) on els jugadors seleccionats per les acadèmies van participar en unes sessions de videoanálisis amb entrenadors grocs que els van ajudar a millorar el seu enteniment del joc i la tàctica en general.

Recerca de nous desafiaments

 

Després d’una excel·lent temporada internacional, la Villarreal Academy continuarà creixent i buscant nous projectes pel món per a la nova temporada. La majoria de les acadèmies internacionals grogues han mantingut les seues activitats per a la temporada 2021/22 i estan totalment expectants per als desafiaments que venen pròximament.

La pròxima temporada inclourà l’obertura de noves acadèmies, com la Villarreal Israel Academy, que serà la primera novetat de la campanya 2021/22. A més, hi haurà més campus internacionals i les tradicionals visites a Espanya per part de les nostres acadèmies internacionals es reprendran una vegada la situació sanitària ho permeta. La família de Villarreal Academy continua creixent amb més força que mai.

Endavant, Villarreal Academy!

Per a més informació sobre el projecte internacional visita VILLARREAL ACADEMY

 

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: