Esports

La victòria se li resisteix a un Llevant UD FS superior al Jimbee Cartagena

Llevant UD FS: Fede, Araca, Tolrà, Rubi i Hamza -Quinteto inicialment Raúl Jiménez, Maxi Rescia, Juanjo, Roger, Pedro Toro, Cayetano i Pachu.

Jimbee Cartagena FS: Chemi, Juanjo, Andresito, Juanpi i Marinovic -Quinteto inicialment Raúl, Mellado, Solano, Motta, J, Mínguez, Lucão i Bebe.

Àrbitre: García-Donas i Bernardo Simón van amonestar per part de l’Llevant UD FS a Roger i Hamza. Per part de Jimbee Cartagena a Chemi, Solano i Juanpi.

Gols: 1-0, min. 8, Hamza. 1-1, min. 27, Andresito. 2-1, min. 29, Maxi Rescia. 2-2, min. 40, Bebe.

No va poder sumar els tres punts el Llevant UD FS en la seva primera posada en escena a Paterna de la temporada. Una primera part que va marxar a la mitja part amb l’únic gol de Hamza aconseguit a través de la pissarra donava l’avantatge momentània als llevantinistes. Els segons vint minuts van agitar el xoc i el marcador es va moure fins a en tres ocasions abans de brindar el 2-2 definitiu.

Imatge molt fèrria la d’un Llevant UD FS que ràpidament es va apoderar de el partit i de control de l’cuir. Tot i que el primer ensurt va ser per part dels de Cartagena quan Javi Mínguez encanonar a un Fede que es va fer gegant per desbaratar l’ocasió. Els granotes per la seva banda no van perdonar i van trobar la manera de fer mal mitjançant la pilota parada i en un segon pal Hamza va brindar l’avantatge que va perdurar fins la mitja part. No sense abans Beu ficar la por al cos a l’estavellar la pilota contra la soca de l’pal en una de les últimes accions de perill.

Ja en el segon acte, els de Duda van arrencar tal com van acabar encara amb més fortuna. Andresito igualava les forces. No va abaixar els braços el conjunt de Diego Rius i en una jugada col·lectiva aconseguia fer el segon amb la rematada amb la dreta de Maxi Rescia tan sols dos minuts després de rebre l’empat. Els granotes van poder fer l’empat en nombroses ocasions, però la sort no va estar de la seva part. En els minuts decisius, Jimbee Cartagena va apostar pel joc de cinc i li va fer efecte a falta de 36 segons quan Beu li va pegar una urpada a el marcador per restablir la igualada.

Informació i Foto: Levante UD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.