La VI cursa 5k UJI es celebrarà el proxim diumenge 5 de novembre

Informació i Foto: http://www.uji.es

El diumenge 5 de novembre a les 11.30 h se celebrarà la VI cursa 5k UJI, la cursa transcorrerà per dins del campus amb un recorregut de 5000 metres i estarà senyalitzat. La zona de sortida i meta estaran situades a les pistes d’atletisme. Abans de començar la cursa a les 10.30h es realitzarà una prova gratuïta i no competitiva per a persones amb diversitat funcional, aquesta prova tindrà un recorregut aproximat de 400 metres (1 volta a la pista d’atletisme).

Aquesta carrera, a més de fomentar la pràctica de l’esport, té fins benèfics, recaptar fons per a la Fundació ASPROPACE (Afectats per paràlisi cerebral).

Es tracta d’una prova amb un desnivell lleu, apta per a totes les edats per la distància i que farà un recorregut per tota la universitat. Els participants seran agrupar en categories, segons l’edat i sexe, excepte en la cursa de persones amb diversitat funcional que no existiran categories.

El lliurament de la bossa del corredor es farà el dia d’abans, dissabte 4 de novembre, de 11.00 h a 13.00 ha l’edifici de la piscina, o el mateix dia de la prova fins a una hora abans a les mateixes instal·lacions.

Les inscripcions estan obertes a les botigues especialitzades en running de Castelló (Atmosfera, Evasió, Urban i Free Run) i als webs de http://www.runnershome.es, http://www.sportmaniacs.com i en http://www.carreraspopulares.com. La quota és de 6 euros per a tot el període d’inscripció; per primera vegada també es poden inscriure com a parella masculina, femenina o mixta.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: