La Universitat Popular de Benicarló comença el curs amb 503 alumnes

Informació i Foto: http://www.ajuntamentbenicarlo.org

La Universitat Popular (UP) ha obert aquest matí les portes a un nou curs en què s’han ampliat el nombre de grups de Fotografia i s’ha recuperat el curs de Bonsai. La resta manté bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Dibuix i Pintura, Còmic i Il·lustració, Modelatge i Decoració Ceràmica, Tall i Confecció, Hort Ecològic, Creació Literària, Història del País Valencià, Expressió Corporal, Entrenament de la Memòria, Telefonia Mòbil i Fotografia. Respecte als cursos de Francés i d’Anglés, únicament s’ofereixen en la modalitat de conversa (nivell B1).

Pel que fa al nombre de matriculacions, enguany s’ha arribat als 503 alumnes (xifra lleugerament superior a la del curs passat, que va comptar amb 496 alumnes), que es repartiran en 36 grups diferents.

Un any més, cal destacar la gran acceptació de l’oferta formativa de la UP entre la gent gran. De fet, aquest col·lectiu participa tant en les activitats programades especialment per als majors, com Entrenament de la Memòria o Telefonia Mòbil, com en la resta d’activitats generals (Pintura, Llengües, Història, etc.). De la mateixa manera, els més joves s’han matriculat majoritàriament en les classes de còmic, pintura, llengües o fotografia. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Josep Barberà, responsable de la Universitat Popular, ha valorat de manera molt positiva la convivència dins de la UP de sectors de població tant diferents, en el sentit que «la UP esdevé un punt de trobada intergeneracional que fomenta la participació i els valors de tolerància i solidaritat».

Tots els cursos tenen un nombre d’hores lectives similar (entre les 50 i 80 hores) i s’allargaran fins a mitjans del mes de maig de 2018.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: