La Universitat per a Majors de l’UJI dona la benvinguda de nou al campus al seu alumnat

El programa de formació permanent de la Universitat per a Majors de l’UJI ha donat la benvinguda a l’estudiantat per al curs 2021-2022 amb un concert a càrrec de Citra Trío. L’acte celebrat al Paranimf universitari ha comptat amb la participació de la vicerectora d’Estudis, Isabel García, i la directora acadèmica del programa, Elsa González, així com amb la presència de la coordinadora i regidora de l’Ajuntament de Castelló Pilar Escuder.

En el discurs la vicerectora s’ha mostrat satisfeta pel fet que l’estudiantat torne al campus (el curs passat les classes es van realitzar al Menador espai cultural) perquè «és fonamental en l’estil formatiu de la nostra universitat, i també és indispensable en la nostra cultura mediterrània». García ha destacat el valor d’aquest alumnat «significat per l’experiència i per la il·lusió envers la formació, i que esdevé un molt bon exemple per a la resta de membres de la comunitat universitària, ja que ens adverteix que la formació al llarg de tota la vida és una de les millors garanties de qualitat de vida».

OFERTA EDUCATIVA

L’oferta està estructurada, al campus de l’UJI a Castelló, en un Graduat Universitari Sènior (primer, segon i tercer curs) i Postgraduat Universitari Sènior amb tres opcions: el curs transversal «Una visió humanística» (amb classes els dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores) i els cursos específics «L’humor i l’espectacle en la societat» i «Expressions i imatges del poder» que es complementen amb cursos monogràfics.

També s’ofereixen cursos d’aptituds tecnològiques i lingüístiques i tallers i cursos optatius, a més de les classes que tenen lloc en les seus de l’Interior, el Nord, els Ports i el Camp de Morvedre.

Les classes que s’iniciaran la setmana vinent s’han planificat de manera presencial al campus del Riu Sec, amb un aforament màxim del 50% de la capacitat de l’aula i respectant tots els protocols de seguretat vigents d’acord amb les instruccions en aquesta matèria de les autoritats sanitàries. La Universitat per a Majors inaugura aquest curs noves instal·lacions a l’Àgora per a facilitar la gestió, la planificació i l’organització de totes les activitats.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: