La Universitat Jaume I presenta el programa UJI Emprèn OnSocial

Informació i Foto: http://www.uji.es

La vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, i el vicerector d’Investigació i Doctorat, Jesús Lancis, han presentat el programa UJI Emprèn On Social. Un programa institucional adreçat a tota la comunitat universitària que vol ser l’eix vertebrador de totes les iniciatives de foment de l’emprenedoria realitzades a la Universitat Jaume I que tinguin un caràcter social i tecnològic.

Aquest programa està gestionat per la Càtedra INCREA d’Innovació Creativitat i Aprenentatge i el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) en col·laboració amb Secot Castelló. La seva principal finalitat és fomentar la creació d’empreses, contribuint al fet que els projectes i idees presentades es materialitzin en iniciatives empresarials, comptant per a això amb el suport de la Universitat Jaume I. UJI Emprèn OnSocial respon així a la tercera missió de la universitat, que suposa l’assumpció d’una responsabilitat social per part de la institució i el compromís de canalitzar el coneixement cap a la solució de problemes d’organitzacions i societat, generant valor econòmic.

El programa consta de quatre fases: definició de la idea, model de negoci, model organitzatiu i model econòmic sostenible. Aquestes fases proporcionaran un marc formatiu complementari i assessorament als joves emprenedors de la comunitat universitària de Castelló. Per a això, s’utilitzarà una dinàmica basada en formar, acompanyar i assessorar a alumnat i personal de l’UJI. En aquesta línia, la Càtedra INCREA en col·laboració amb professorat de la Universitat Jaume I serà la responsable de la fase de formació. Espaitec, amb el suport d’experts de l’entorn empresarial, se centrarà en l’assessorament de projectes i finalment, l’associació Secot Castelló formada per executius sènior altament qualificats s’encarregarà de l’acompanyament als emprenedors durant tot el procés de consolidació de la seva iniciativa empresarial.

Imatges de l’acte

La inscripció en el programa ja està oberta a la següent adreça: http://www.espaitec.uji.es/onsocial/.

Més informació a:

http://www.espaitec.uji.es

http://www.increa.uji.es

http://www.ujiempren.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: