La Universitat Jaume I participa a la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara a Mèxic

Informació i Foto: http://www.uji.es

Publicacions de la Universitat Jaume I va a la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic), que se celebra del 25 de novembre al 3 de desembre de 2017, amb una selecció de les seves novetats i clàssics editorials. L’UJI assisteix a aquesta cita sota el pavelló de la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE), al costat de mig centenar d’editorials universitàries i científiques. L’objectiu és ampliar la presència del llibre universitari espanyol a Mèxic.

Els editors universitaris mostren en aquesta cita una selecció de títols que abasten les més diverses àrees de coneixement i temàtiques: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambiente, astrologia, turisme i educació, entre altres.

En concret, l’UJI presentarà 12 dels seus títols: Tractaments psicològics i salut mental, Intervenció mitjançant històries complexes de teoria de la ment, Inquisició a les Corts de Cadis: un debat per a la història, Iberoamèrica en perspectiva artística: transferències culturals i devocionals, noves tecnologies noves sensibilitats: escenaris actuals i futurs per a l’art i el disseny, Antropometria aplicada al disseny de producte, Laboratori de Wundt: naixement de la ciència psicològica, Regina José Galindo: la performance com a arma, Quatre reis per Sicília, Teatre de dona , Dones i guerra, i Art i patrimoni a Iberoamèrica

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: