La Universitat Jaume I acull una nova edició de les Trobades d’Àlgebra Computacional i Aplicacions

L’Escola de Doctorat i Consell Social de la Universitat Jaume I de Castelló acull els dies 20, 21 i 22 de juny de 2022 una nova edició de les trobades EACA, acrònim de «Trobades d’Àlgebra Computacional i Aplicacions», organitzats per la Xarxa Temàtica de Càlcul Simbòlic, Àlgebra Computacional i Aplicacions (Xarxa-EACA), parcialment finançada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Aquestes jornades persegueixen, d’una banda, proporcionar un punt de trobada apropiat tant per a investigadors i investigadores especialitzats en l’estudi d’aquestes àrees com per a aquells que les apliquen en els seus respectius àmbits i, d’altra banda, secundar i animar a la participació de joves investigadors.

Els conferenciants plenaris que participaran en la dissetena edició d’aquesta trobada són personal docent i investigador de primer nivell com Rocío González Díaz (Universitat de Sevilla), Gregor Kemper (Technische Universität München), Pierre Lairez (INRIA Saclay Île-de-France), Sonia Pérez Díaz (Universitat d’Alcalá) i Diego Ruano (Universitat de Valladolid).

El comitè organitzador d’aquest fòrum està format pels professors i investigadors Carlos Galindo Pastor, Fernando Hernando Carrillo i Julio José Moyano Fernández, de la Universitat Jaume I, al costat de Francisco J. Monserrat Delpalillo, de la Universitat Politècnica de València, i Philippe Giménez, de la Universitat de Valladolid. La Diputació Provincial de Castelló i la FUE-UJI col·laboren en la posada en marxa de la trobada, el període d’inscripció de la qual continua obert fins al 6 de juny.

El comitè científic està format per tretze experts que provenen de diferents universitats del territori nacional i que són els encarregats d’avaluar els treballs presentats, que han de ser originals d’investigacions recents, sobre els temes proposats: mètodes efectius en àlgebra, anàlisi, geometria i topologia; complexitat algorítmica; càlcul científic a través de mètodes simboliconumèrics, desenvolupament de codis de caràcter simboliconumèric; anàlisi, especificació, disseny i implementació de sistemes de càlcul simbòlic, i aplicacions a la ciència i a la tecnologia.

Més informació, programa i inscripcions en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa: http://www.fue.uji.es/eaca2022

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: