La Universitat d’Alacant s’uneix el proper 24 de setembre a el Dia Europeu de les Llengües

El proper 24 de setembre se celebra el 20 aniversari del Dia Europeu de les Llengües, que organitza el projecte Transform4Europe, en el qual participa la Universitat d’Alacant. Durant tota una jornada es van a desenvolupar una sèrie d’actes de manera virtual que tenen com a fi, tal com explica l’organització, “promoure el multilingüisme i l’aprenentatge d’idiomes com una part essencial de l’educació superior a Europa, conscienciar les comunitats de totes les universitats associades sobre els idiomes de l’aliança Transform4Europe i involucrar les comunitats de totes les universitats associades en els beneficis i desafiaments que la diversitat lingüística aporta als discursos corporatius, públics i acadèmics europeus “.

Hi poden participar totes aquelles persones que ho desitgin, prèvia inscripció amb el 22 de setembre com a data límit, el que els permetrà anar a reunions amb representants d’empreses internacionals i conèixer més sobre la comunicació intercultural i plurilingüe, les necessitats lingüístiques, els seus desafiaments i solucions , i alguns exemples de bones pràctiques. A més, dins de el programa d’actes hi ha també activitats relacionades amb el coneixement de diferents llengües europees.

Transform4Europe

L’aliança Transform4Europe està formada per set institucions d’educació superior, al costat de la UA es troben les universitats de Saarland (Alemanya), Silèsia a Katowice (Polònia), Sofia St. Kliment Ohridski (Bulgària), Trieste (Itàlia), i Vytautas Magnus (Lituània), a més de l’Acadèmia de les Arts d’Estònia. A aquestes institucions els uneix una visió comuna de l’educació superior a Europa com un actor important en la configuració de el futur de el món a través d’un enfocament empresarial de el coneixement. La diversitat en grandària, antecedents, experiència i perfil dels membres de l’aliança proporciona una fortalesa per comprendre les necessitats, expectatives i potencial de la majoria dels actors dins de l’Espai Europeu d’Educació i representa la diversitat territorial i cultural d’Europa.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: