La Universitat d’Alacant signa un conveni per millorar-ne l’aplicació informàtica de gestió universitària

El despatx rectoral de la Universitat d’Alacant va acollir ahir la signatura d’un conveni de col·laboració entre la institució acadèmica alacantina i l’empresa Universitas XXI, encarregada de solucions tecnològiques especialitzades en gestió a les universitats. La rectora de la UA, Amparo Navarro, acompanyada per la secretària General, Esther Algarra, el vicerector de Transformació Digital, Rafael Molina, i el vicegerent de Tecnologies de la Informació, Juan Manuel Aparicio, va signar l’acord amb Santos Pavón, director general de Universitas XXI, que va estar acompanyat per Mónica León, directora de Recursos Humans, i Manuel Rivera, director de Comunicació.

L’aplicació informàtica Universitas XXI és el programari de gestió que es fa servir a la Universitat d’Alacant. En concret, aquest servei de gestió acadèmica i administrativa dóna servei a les àrees de gestió acadèmica, econòmica, investigació i recursos humans.

L’acord que amb la signatura s’ahir es prorroga per dos anys té diferents objectius, com el desenvolupament i el manteniment de les aplicacions d’Universitas XXI a la Universitat d’Alacant, l’ús restringit de dades per al desenvolupament, l’evolució, la millora i la innovació del producte i l’ús de dades, també, per a la presentació i formació de productes i serveis a universitats, especialment dels processos en què la UA realitza un òptim aprofitament.

En un afegit al contracte que es prorroga, la UA i la mercantil van segellar un procés de millora del servei que s’utilitzarà per al desenvolupament i manteniment de l’aplicació implantada a la UA per tal que els sistemes actius a la institució estiguin optimitzats amb un servei de reforç per part d’empresa que incrementa els treballs tècnics i de consultoria addicionals als ja establerts al contracte.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: