La Universitat d’Alacant se suma a l’activitat internacional GeoNight 2022 amb una ruta pel campus

En el marc de l’activitat internacional GeoNight 2022, la Universitat d’Alacant organitza una ruta pel campus de Sant Vicent del Raspeig oberta a tota la societat. El recorregut, de caràcter divulgatiu organitzat pel grup de recerca de la UA Medspai (Medi, Societat i Paisatge) per promoure la Geografia, es durà a terme el proper divendres 1 d’abril des de les 18.30 hores. El punt de partida serà davant de l’Edifici I de la Facultat de Filosofia i Lletres, al costat del monòlit.

El campus de la Universitat d’Alacant compta amb recursos didàctics que són molt útils per donar a conèixer els continguts d’aquesta disciplina científica: el Jardí de les Roques o, fins i tot, afloraments rocosos in situ (Geomorfologia); espècies vegetals autòctones i al·lòctones (Biogeografia); l’estació meteorològica (climatologia); punts d’observació del relleu circumdant i diferents usos del terra (Geografia del Paisatge); edificis construïts en diferents èpoques arquitectòniques (Geografia Urbana); bases de dades sobre l’evolució del personal laboral de la UA i de l’estudiantat (Demografia) i fins i tot una Cañada real (Geografia Rural), entre d’altres.

Les persones interessades a participar en la ruta geogràfica pel campus de la Universitat d’Alacant, que tindrà una durada aproximada de 1.30 hores, han d’emplenar el següent formulari abans del divendres 1 d’abril a les 14 hores.

GeoNight

GeoNight neix a proposta del Comitè Geogràfic Nacional Francès (CNFG) a escala nacional el 2017. Des del 2018, la iniciativa s’ha expandit internacionalment, primer a Europa, gràcies a EUGEO, i després a la resta del planeta amb el suport d’IGU. L’objectiu d’aquest esdeveniment internacional és apropar i donar a conèixer la geografia al públic en general amb esdeveniments gratuïts que se celebren simultàniament a la tarda o, principalment, la nit del dia escollit a diversos punts del planeta.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: