La Universitat d’Alacant recupera les fonts d’aigua potable als edificis després de dos anys fora de servei per la pandèmia

Les fonts d’aigua potable instal·lades als diferents edificis del campus de Sant Vicenç de la Universitat d’Alacant tornen a funcionar des d’aquesta setmana després de més de dos anys fora de servei a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19.

La Universitat d’Alacant compta amb quaranta-quatre fonts d’aigua potable instal·lades als diferents edificis de facultats, aularis i serveis del campus universitari. Assortidors d’aigua que durant aquesta setmana han estat revisats i posats a punt perquè puguin tornar a oferir servei a tota la comunitat universitària.

Les fonts no només dispensen aigua potable i segura, també disposen de filtres que milloren el sabor de l’aigua que a més surt fresca i permeten omplir envasos reutilitzables i minimitzar així la generació de residus de plàstic d’un sol ús.

El mapa complet de les fonts d’aigua potable al campus es pot trobar en aquest enllaç.

A més, des de l’Oficina d’Ecocampus es recorda que la Universitat d’Alacant té màquines expenedores de begudes calentes que permeten l’ús de tasses dels usuaris. Per això, només cal col·locar la tassa en la seva posició i triar el producte desitjat. La màquina detecta automàticament si heu col·locat la vostra tassa o no.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: