La Universitat d’Alacant recupera la normalitat a la inauguració del curs de l’Escola de Relacions Laborals d’Elda

El teatre Castelar d’Elda va acollir ahir a la nit una jornada carregada d’emocions amb la celebració del solemne acte d’obertura del curs acadèmic de l’Escola de Relacions Laborals de la Universitat d’Alacant i la graduació de les promocions dels cursos 2019-20 i 2020-21 de l’EURLE i del Curs d’Expert i Màster en Disseny, Noves Tecnologies i Innovació aplicable al sector del Calçat.

En la seva intervenció, la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, va destacar la “recuperació de la presencialitat”, va donar la benvinguda al nou estudiantat que s’incorpora a l’EURLE i va agrair la feina feta al capdavant de l’escola a Pilar Íñiguez, que s’acomiadava del càrrec, alhora que desitjava tota la sort al nou director, José Ángel Camisón.

Navarro també va assenyalar a la seva intervenció la important aportació que suposen els estudis universitaris a Elda ia la comarca “que donen resposta a través de la formació i la innovació als reptes socioeconòmics actuals i de futur” i es va dirigir a l’estudiantat que culminava els seus estudis per a recordar-los que “aquest també és el moment de mirar al futur en què aportareu a la societat tot el coneixement adquirit”, però també els va advertir que “mai deixareu d’estudiar, a les noves aportacions científiques s’uneixen les modificacions legislatives i institucionals i és per això que l’autoaprenentatge i la formació al llarg de la vida us acompanyaran sempre”.

La rectora no va dubtar a assenyalar l’Ajuntament d’Elda com un dels grans responsables de la presència de la Universitat d’Alacant al seu territori, incrementada encara més si és possible amb la Seu Universitària d’Elda.

L‟acte d‟obertura del curs va transcórrer entre la solemnitat il‟emoció compassat per les notes musicals de la Coral de l‟Universitària. L’alumnat que ha finalitzat els estudis en aquests dos darrers cursos -la setena i vuitena promoció- va pujar a l’escenari per recollir els diplomes de mans de la rectora, l’alcalde i del nou director de l’EURLE. També ho van fer les dues darreres promocions del títol d’Expert i Màster en Disseny, Noves Tecnologies i Innovació aplicable al sector del Calçat, així com els premis extraordinaris concedits.

Pilar Íñiguez, la directora sortint de l’escola, va ser l’encarregada de pronunciar la lliçó inaugural, en què va dissertar sobre la intel·ligència artificial aplicada a la tecnologia i dels possibles drets que podrien adquirir les màquines en un futur.

Abans de finalitzar l’acte va arribar un dels moments més emotius, l’homenatge que se li va brindar a Antonio García González, personal d’administració i serveis de l’EURLE amb motiu de la jubilació.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: