La Universitat d’Alacant participa al Vietnam en el llançament del projecte Ecovip sobre ecoturisme

Una delegació de la Universitat d’Alacant participa aquesta setmana al Vietnam en el llançament del projecte ECOViP “Fomentant la Innovació i l’Emprenedoria a l’Ecoturisme per donar suport al desenvolupament sostenible al Vietnam i les Filipines”, en què la UA participa com a soci juntament amb altres vuit universitats i dues associacions turístiques d’Àustria, les Filipines, Portugal i el Vietnam.

Aquest projecte, que serà liderat per la universitat amfitriona, la Universitat Nha Trang, està emmarcat dins del programa Erasmus CBHE. L’objectiu és desenvolupar capacitats empresarials i innovadores per al desenvolupament sostenible del turisme al Vietnam i les Filipines. Completament alineat amb les prioritats del programa Erasmus CBHE, persegueix, a més, millorar la qualitat de l’educació superior i augmentar la seva rellevància al mercat laboral, millorant el nivell de competències, habilitats i potencial d’ocupabilitat dels estudiants d’educació superior i estimulant la cooperació entre les universitats i les empreses. Aquesta iniciativa també està alineada amb les prioritats dels dos països per millorar l’ocupabilitat i el potencial empresarial dels graduats i impulsar el sector turístic, a través de la promoció d’iniciatives de turisme més sostenibles.

El projecte contempla la revisió del currículum tant de les universitats vietnamites com de filipines involucrades, per aconseguir que la formació pugui satisfer les necessitats del mercat laboral i brindar als estudiants oportunitats d’ocupabilitat i emprenedoria en l’àmbit del turisme sostenible. D’altra banda, a fi d’impulsar la creació d’iniciatives empresarials en l’àmbit de l’ecoturisme, l’alumnat implicat rebrà formació i tutorització del professorat especialitzat i així com de professionals i experts vinculats a fi del programa.

El llançament del projecte ECOViP a la Universitat Nha Trang és una fita important en els esforços per enfortir el turisme sostenible en aquests dos països amb el suport de la UA. Aquest projecte demostra la importància de la cooperació entre institucions educatives i el sector empresarial per impulsar la innovació i el desenvolupament sostenible al turisme.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: