La Universitat d’Alacant llança la campanya “Alacant Smart Society”

Un equip de professors de el Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d’Alacant ha dissenyat i llançat una campanya de sensibilització sobre el consum i oci responsables amb l’objectiu de contribuir a la reactivació de l’turisme a la província d’Alacant. El grup de docents que participa en aquest projecte, liderat per la professora Carmen Carretón, està compost per: Irene Ramos, Alba Martínez, Pablo Vizcaíno, Jesús López, Jose Antonio Moya, Vicente García i Francisco Lorenzo.

La iniciativa, que han batejat com Alacant Smart Society, ha posat el seu punt de mira en les xarxes socials on busca la complicitat dels usuaris perquè comparteixin missatges responsables que mostrin com a Alacant l’ús de la màscara i en general de totes les mesures de seguretat sanitària és una cosa que està a l’ordre del dia. De moment la campanya ja ha aconseguit sumar algunes cares conegudes al seu creuada, com són les dels cantants Carlos Marc o Anabel de mailers que han gravat els seus missatges en suport de la iniciativa a favor a l’turisme alacantí nascuda a la Universitat d’Alacant.

La professora Carretó ha explicat que “des que va començar la pandèmia de la Covid-19, l’economia de la província d’Alacant s’ha vist greument afectada. El confinament i després la falta de turisme ha portat a el tancament a molts negocis, altres tenen a la meitat de la seva plantilla a ERTE i altres no saben si podran mantenir-se oberts. Perquè el turisme no és només un sector, és el mitjà de vida de milers de famílies de la nostra província ”

Segons la professora de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d’Alacant, la campanya que posem en marxa “busca conscienciar sobre la importància i necessitat d’usar la màscara per aturar la pandèmia, per facilitar als al personal sanitari la seva feina, per aconseguir que negocis i empreses segueixin funcionant, perquè milers de famílies superin aquesta crisi en benefici de la nostra societat “.

Carretó anima a tothom a sumar-se a la campanya Alacant Smart Society tant a Facebook, Instagram, Tik Tok com YouTube a través d’l’ús dels hashtags #YoSoyAlicanteSmartSociety i #YoUsoMascarilla.

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: