La Universitat d’Alacant i Hidraqua organitzaran activitats acadèmiques i culturals conjuntes

La Universitat d’Alacant i Hidraqua intensifiquen la seva col·laboració amb la signatura d’un conveni específic en matèria de Responsabilitat Social que recull accions de millora d’accessibilitat, culturals i acadèmiques al Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) ia les Seus Universitàries. Així ho han ratificat aquest matí la rectora de la UA, Amparo Navarro, i Jordi Azorín Poveda, conseller delegat de Hidraqua. Els han acompanyat a l’acte de signatura al despatx rectoral, el director de Comunicació i Relacions Institucionals d’Hidraqua, Martín Sanz, la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu, el director general d’Aigües d’Alacant, Javier Díez, i el vicesecretari general de la UA, Josep Ochoa.

L’acord recull l’organització de cinc taules rodones a les seus universitàries d’Alacant, Torrevella, Elda, Petrer i Oriola, en matèria de canvi climàtic, aigua, pol·lució i objectius de desenvolupament sostenible, entre d’altres. Aquest cicle s’emmarca en la iniciativa ‘CLIMES per al CANVI’, una acció que pretén abordar com els sectors socials i productius més representatius de la Comunitat Valenciana treballen en la lluita contra la crisi climàtica i el full de ruta que cal seguir per mitigar-ne els efectes en aquesta regió. Per això, s’ha organitzat un intens calendari d’accions entre les quals s’inclouen entrevistes, xerrades, taules rodones i altres iniciatives que es duran a terme de la mà de persones expertes de nord a sud de la Comunitat durant el 2022, entre les quals troben Enrique Moltó, Josep Ivars, Esther Sánchez i Jorge Olcina, com a ponents del cicle de les Seus.

D’altra banda, el conveni també recull les accions de millora d’accessibilitat del MUA, les primeres accions de les quals ja s’han posat en marxa, i que s’aniran incrementant en els propers mesos. (Notícia relacionada).

La rectora Amparo Navarro ha subratllat en la seva intervenció la importància de la col·laboració que Hidraqua manté amb la UA des de fa anys i que ara s’intensifica en àmbits estratègics de Responsabilitat Social per a la Universitat, com són la inclusió i l’accessibilitat i el reforç de els Objectius de Desenvolupament Sostenible, concretament amb aquest cicle dedicat al medi ambient.

Per part seva, el conseller delegat d’Hidraqua, Jordi Azorín, ha manifestat que “la renovació d’aquest conveni manifesta un any més el compromís de la nostra empresa amb la universitat, l’educació, la formació i el talent. El poder crear aliances amb institucions com la UA és un dels nostres principals objectius, i encara més si és per anar de la mà en iniciatives de conscienciació com CLIMES per al CANVI”.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: