La Universitat d’Alacant destina 2 milions d’euros al foment de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació

El Vicerectorat d’Investigació i Transferència de Coneixement ha publicat la convocatòria d’el programa per al foment de la R + D + I a la Universitat d’Alacant en el qual s’inclouen tots els ajuts destinats a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en l’any 2020 amb una quantia total propera als dos milions d’euros.

El programa que ha estat publicat en el Butlletí Oficial de la Universitat d’Alacant amb data d’1 de juliol contempla sis línies d’actuació diferents que abasten: incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic; investigació científica; internacionalització; infraestructures cientificotecnològiques; difusió de la investigació; i accions de col·laboració publicoprivada en matèria de transferència.

El vicerector d’Investigació i Transferència de Coneixement, Rafael Muñoz Guillena, ha destacat que “el programa propi per al foment de la R + D + I de la Universitat d’Alacant contempla nombroses línies d’actuació agrupades en sis eixos principals a què es destinen prop de dos milions d’euros. Es tracta d’una aposta convençuda que permetrà desenvolupar diferents línies d’investigació en tots els àmbits de coneixement de la nostra universitat que en aquesta convocatòria ha augmentat els fons destinats a la difusió i també incorpora la novetat de projectes consolidables i de contractes amb empreses que permetran ampliar les possibilitats dels projectes que desenvolupen els investigadors “.

En total, el programa per al foment de la R + D + I de la Universitat d’Alacant contempla 16 línies d’ajuts diferents agrupades en els sis eixos principals.

El primer, incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic es concreta en ajudes per a estudis de màster oficial i iniciació a la investigació; contractes destinats a la formació predoctoral; ajudes per a recolzar la contractació de personal investigador doctor; ajudes per a estades de personal investigador convidat; i ajudes per a la contractació de personal tècnic de suport a projectes d’investigació competitius.

El segon eix, investigació científica inclou ajudes per a la realització de projectes d’investigació; ajudes per a la realització de projectes d’investigació arqueològica a l’Alcúdia; i ajudes per productivitat investigadora per a grups d’Investigació de la Universitat d’Alacant.

En el camp de la internacionalització es convoquen ajudes per a la captació de projectes europeus o altres programes d’àmbit internacional d’R + D + I i ajudes per a la realització d’accions de recerca en altres països.

L’eix d’infraestructures científic-tecnològiques preveu ajudes per a la reparació d’instrumentació científica i ajudes per a la utilització dels Serveis Tècnics d’Investigació.

La difusió de la recerca convoca ajudes per a la publicació de revistes científiques i ajudes per difusió dels resultats d’investigació.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: