La Universitat d’Alacant convoca una nova edició del concurs Un lema per a la UA

La Universitat d’Alacant ha obert una nova edició del concurs “Un lema per a la UA”, el termini de la qual de presentació de propostes romandrà obert fins al proper dia 16 de setembre. Aquest concurs, obert a la comunitat universitària, lliurarà un únic premi per al vencedor que està dotat amb 300 euros.

El concurs “Un lema per a la UA” pretén trobar una frase creativa amb què identificar, visibilitzar i sintetitzar el que suposa la UA per a les persones que estudien i hi treballen, que ho hauran de fer en un màxim de sis paraules.

Concretament, el concurs està obert a la totalitat de la comunitat universitària, que inclou els col·lectius d’estudiants, Alumni UA, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis de la institució.

El termini de presentació dels lemes ja està obert i romandrà així fins, concretament, les 23:59 hores del dia 16 de setembre de 2022. El lliurament del premi es realitzarà a l’acte d’inauguració de la Benvinguda a la Universitat, previst per a el dia 27 de setembre de 2022.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: