La Universitat d’Alacant cobreix el 93.3% de les places de nou ingrés després de la preinscripció

La Universitat d’Alacant ha assignat el 99.3% de les 5750 places de nou ingrés ofertades pel proper curs 2021/2022. Aquest any les llistes d’espera mostren com titulacions més demandades els Graus en Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Mestre en Educació Primària i en Educació Infantil i el Grau en Criminologia en la modalitat presencial.

El Grau d’Infermeria a la Universitat d’Alacant torna a ser la titulació amb major llista d’espera, en concret, un total de 3013 aspirants en el contingent general. El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport amb 1341 estudiants en llista d’espera ocupa la segona posició. Els Graus en Mestre en Educació Primària i en Educació Infantil, amb 1341 i 1078 peticions de plaça, augmenten la llista d’espera, respectivament, ocupant la tercera i quarta posició. I finalment, el Grau en Criminologia en la modalitat presencial, que ocupa la cinquena posició amb major llista d’espera amb un total de 820 sol·licitants.

Pel que fa a les notes de tall més altes, segueix ocupant el primer lloc el Doble Grau de Relacions Internacionals i Dret, amb una nota de tall de 13.069 i una llista d’espera de 140 estudiants. Les dues següents posicions les ocupen el Grau en Física i el Grau en Matemàtiques amb unes notes de tall de 12.9 i 12.689, respectivament. En quarta i cinquena posició se situen els Graus en Traducció i Interpretació d’Anglès i en Enginyeria Biomèdica amb notes de tall de 12.642 i 12.527. Finalment, la nota de tall més alta és la de el Grau en Infermeria, amb un 12.47.

Instruccions de matrícula

Un cop publicats els resultats de la preinscripció, s’obrirà un termini de reclamació fixat en aquesta ocasió per als dies 19, 20 i 21 de juliol fins a les 14:00 h. La resolució sobre les reclamacions es publicarà el 23 de juliol.

Als estudiants que hagin estat admesos a la UA se’ls enviarà un SMS al seu mòbil i un correu electrònic en què rebran instruccions i cita per a formalitzar la matrícula entre el 20 i el 22 de juliol de 2021 (fins a les 13:00 h ).

La distribució de les cites de matrícula d’l’alumnat que inicia els estudis de grau procedents de la preinscripció es realitzarà atenent a la nota d’accés. A partir de l’hora i dia de cita que s’hagi assignat, l’alumnat podrà accedir a l’aplicació d’automatrícula fins a les 13:00 h del dia 22. De no formalitzar la matrícula, es perdria el dret a la plaça.

El dia 23 de juliol de 2021 es publicaran les vacants que hi hagi en aquell moment i les persones admeses hauran de matricular aquest mateix dia. En cas contrari, s’entendrà que renuncien a la plaça.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: