La Universitat d’Alacant celebra l’últim Claustre de la legislatura

El Paranimf ha acollit aquest matí la celebració de l’últim Claustre Universitari de la legislatura a la Universitat d’Alacant. Una sessió en què el rector, Manuel Palomar, ha aprofitat per agrair a tots els claustrals “la seva implicació i interès”.

Com és habitual des que va accedir a l’càrrec, Palomar ha presentat davant el màxim òrgan de representació universitària el seu informe de gestió anual on ha donat compte de les principals dades de l’any. Durant el transcurs de la reunió, la Defensora Universitària, Cecilia Gómez, també ha ofert la memora d’actuacions de l’any.

El Claustre Universitari renova cada dos anys als representants dels estudiants i cada quatre ho fa en la seva totalitat. El període electoral per a la renovació total de l’Claustre ja està en marxa i el període de presentació de candidatures va expirar ahir dimarts, dia 19 de novembre. La jornada de votació està prevista per al proper 12 de desembre i, d’acord amb el que preveu el reglament electoral, de el 4 a l’11 es podrà exercir el vot anticipat.

Els informes de rector i la defensora universitària estan disponibles a la pàgina web de la UA.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: