La Universitat d’Alacant celebra les XIII Jornades de Docència en Economia

La Universitat d’Alacant celebra un any més les Jornades de Docència en Economia que organitzen la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l’Institut d’Economia Internacional amb l’objectiu de contribuir a la difusió i a el debat de les experiències docents innovadores per tal de millorar la docència de les disciplines econòmiques a l’entorn de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

La trobada es realitzarà entre dijous i divendres en format dual. La sala Vicens Vives de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials serà l’escenari de les sessions que, a més, es podran seguir en directe per Internet a través d’aquest enllaç.

Les jornades, que s’han consolidat com un espai obert a la reflexió i a l’intercanvi d’experiències entre docents de tot Espanya, compten amb un programa amb sessions plenàries, paral·leles i tallers amb la participació d’experts de tot el món. La lliçó magistral, que tindrà lloc el divendres a les 9.30 hores, serà en honor a Ramon Maria Dolors i anirà a càrrec de Faraón Llorens, catedràtic d’escola universitària de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat d’Alacant, que oferirà la conferència «Què ens està passant? Educació universitària en temps incerts ».

A més, en aquesta edició es mantindrà la convocatòria de el premi e-pública iniciada en anys anteriors, que oferirà un diploma de reconeixement i la publicació a la revista e-pública d’aquells treballs que mostrin major qualitat i rellevància en l’àmbit de la docència « de l’anàlisi econòmica de la intervenció de el sector públic en l’activitat econòmica ».

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: