La Universitat d’Alacant celebra el Dia Mundial de l’Alimentació amb la conferència “Corpus de el patrimoni culinari”

La Universitat d’Alacant a través de Centre de Gastronomia de la Mediterrània UA-Dénia GASTERRA i en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana celebra el Dia Mundial de l’Alimentació amb una conferència sobre el “Corpus de el patrimoni culinari” que impartirà el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, aquest divendres a partir de les 11 hores de forma telemàtica i en la qual també intervindran, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i Josep Bernabeu, director de Gasterra i de la Càtedra Carmencita d’Estudis de l’Sabor Gastronòmic de la Universitat d’Alacant.

Massanés compartirà amb els assistents els orígens de el projecte “Corpus culinari català”, els seus objectius i línies metodològiques principals, així com el balanç que es fa d’aquesta eina, en termes de la seva contribució a la cuina i la gastronomia catalana, o el futur de aquest tipus d’iniciatives en l’actual escenari de la gastronomia i el turisme. Una experiència que entronca precisament amb l’experiència pilot que tant Turisme com Gasterra desenvolupen a la Marina Alta com a primer pas per a l’elaboració de l’Corpus de l’Patrimoni Culinari de la Comunitat Valenciana.

La conferència s’emmarca dins del programa de divulgació de l’Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris en línia de la xarxa de Cdt per al sector turístic.

La xerrada, de caràcter gratuït, està dirigida a estudiants universitaris, alumnes de la Xarxa de Cdt i professionals de l’hostaleria i de turisme així com públic en general interessat en la cultura i la gastronomia de la Comunitat Valenciana. Per assistir-hi cal inscriure a l’enllaç.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: