La Universitat d’Alacant celebra el Dia de l’Esport amb exhibicions dels equips i els tallers d’activitats esportives

La Universitat d’Alacant celebra el Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau amb una jornada d’activitats esportives que tindran lloc el dimecres 6 d’abril a les instal·lacions esportives del campus de Sant Vicent.

La Universitat d’Alacant se suma a la iniciativa de la Fundació Trinidad Alfonso, juntament amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i el Comitè Olímpic Espanyol, que commemoren el Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau.

Per aquest motiu, el Servei d’Esports del Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària ha organitzat una jornada esportiva, divulgativa i cultural oberta a la comunitat universitària prèvia inscripció a les activitats el mateix dia de la celebració.

La jornada consta de dues parts, per una banda els equips esportius de la Universitat d’Alacant participaran al Dia de l’Esport. A les 8 del matí començarà l’equip de triatló; a les 13 hores el bàsquet femení; a les 15 hores els equips de rugbi femení i masculí; a les 19 hores el futbol sala femení; ia les 21 hores el vòlei femení.

A més, entre les 9 i les 13 hores es disputaran partits lúdics amb els equips universitaris en les modalitats de bàsquet 3×3, futbol sala i tennis.

La jornada també comptarà amb tallers esportius que se celebraran entre les 14 i les 21 hores de diferents disciplines com body mix, balls, pilates, aikido, tennis, pàdel, taekwondo, natació, multiesport, ioga i defensa personal.

Altres activitats que oferirà el Dia de l’esport a la Universitat d’Alacant és un torneig d’ergòmetre. La prova comptarà amb 2 categories (femenina i masculina) i consistirà a recórrer 1000 metres en el menor temps possible per valorar així el rendiment funcional en un remoergòmetre així com la resistència a la fatiga en un període curt de temps. Aquesta prova tindrà premis per als tres primers classificats a cada categoria.

La jornada compta amb dos cartells, el que ha realitzat el Gabinet d´Imatge de la UA i un altre realitzat per alumnat del grau de Publicitat i Relacions Públiques. Alejandro Hernández Fraga i Florencia Correa González són els guanyadors del concurs del cartell.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: