La Universitat d’Alacant acull un any més el workshop d’intel·ligència estratègica per a organitzacions innovadores

Ahir va començar el workshop del IV Curs d’Especialització en Intel·ligència Estratègica per a organitzacions innovadores, promogut pel Departament d’Organització d’Empreses de la Facultat d’Econòmiques i Empresarials i l’Observatori Tecnològic de la Universitat d’Alacant (OVTT). Col·laboren organitzacions de referència com SCIP Espanya, CDE Intel·ligència Competitiva, e-Intelligent, Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI) o INVAT-TUR, entre d’altres.

El workshop consisteix en setmana intensiva de formació pràctica en intel·ligència estratègica a través de tallers i taules rodones virtuals amb professionals i experts nacionals i internacionals, procedents de països com Espanya, Argentina, Colòmbia o Cuba, entre d’altres.

La intel·ligència estratègica s’està convertint en una pràctica empresarial indispensable per competir en un entorn cada cop més digital i exigent. Conèixer les darreres novetats dels competidors, monitoritzar sistemàticament tot el que passa a l’entorn, anticipar-se als canvis i prendre decisions informades, són alguns dels seus principals avantatges per a les organitzacions i empreses.

Durant aquesta setmana, els participants del IV Curs d’Especialització en Intel·ligència Estratègica de la Universitat d’Alacant coneixeran, mitjançant tallers i taules rodones virtuals, claus pràctiques de gestió i experiències d’èxit per a la implementació de sistemes de vigilància i intel·ligència estratègica en organitzacions innovadores.

El Workshop compta amb una alta participació nacional i internacional i ja ha format més de 80 professionals d’organitzacions tan diverses com grups de recerca, startups, oficines de transferència de resultats de recerca (OTRIs), observatoris tecnològics, unitats de R+D empresarial , assessors de patents, centres tecnològics i institucions públiques i privades.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: