La UA signa un conveni de col·laboració amb la Reial Lliga Naval Espanyola

Avui la Universitat d’Alacant ha signat un conveni amb la Reial Lliga Naval Espanyola que té com a finalitat establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, formació i investigació que redundin en benefici d’ambdues parts, com ara el desenvolupament d’investigacions relacionades amb la seua activitat i la promoció de seminaris i cursos.

A la firma han estat presents, per part de la UA, la rectora, Amparo Navarro; el director de Relacions i Projectes Institucionals, Juan Llopis; Esther Algarra, la Secretària General; i el vicerector d’Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat, Salvador Ivorra. I per part de la Reial Lliga Naval Espanyola, Pascual Rosser, delegat d’Alacant de la RLNE i dels socis i col·laboradors Jorge Vilarrasa i Juan Carlos Esteve.

“La Reial Lliga Naval Espanyola és una institució centenària de caràcter privat, independent i apolítica, sense ànim de lucre, no adscrita a cap organisme o institució, reconeguda per l’Estat com a “Utilitat Pública”. La Lliga aglutina les aspiracions i els anhels de les quatre marines: Armada, Mercant, Pesca i Esportiva”, segons consta a la seva pàgina web.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: