La UA celebra el Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia amb activitats informatives i de debat

La Universitat d’Alacant, mitjançant activitats desenvolupades pel Vicerectorat d’Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social, celebra avui el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

En concret, per commemorar aquesta efemèride s’ha instal·lat, durant la jornada d’avui, un estand informatiu a la Plaça de la Igualtat (davant la Biblioteca General), anomenat Punt Arcoíris, amb la finalitat de facilitar informació i assessorament respecte al tema de la iniciativa a aquelles persones que ho sol·licitin. La vicerectora d’Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social, Eva Espinar, i el director del Secretariat de Responsabilitat Social, Roberto Mohedano, han visitat el lloc i han conversat amb els usuaris.

En el mateix sentit, la Universitat d’Alacant també participa a la jornada d’avui a la “Marató de donacions de sang” que se celebra al Museu Arqueològic Provincial d’Alacant (MARQ) i que està organitzada per l’entitat Alacant Entén i l’Ajuntament Alacant.

La tercera de les activitats tindrà lloc aquesta tarda, a les 17 hores, al Saló d’Actes de l’edifici Germán Bernácer de la UA. En coordinació amb l’entitat alacantina Entenem, la UA ha programat una taula de debat polític, acadèmic i activista amb el títol de “LGTBIQ+fòbia en contextos sociopolítics”.

En concret, en aquesta taula de debat hi participen, en representació dels principals partits polítics, Adrián Santos, de Ciutadans, Javier Scotto, del PSOE, Marisa Gayo, del PP, Pedro J. Domínguez, de Podem, i Rafa Mas, en representació de Compromís. A l’apartat acadèmic hi participen les professores de la UA Beatriz Bustos, de la Facultat d’Educació, i Yolanda Bustos, titular de Dret Civil. Finalment, a la taula d’activistes socials hi participen Chelo Oliva, de LGTBI Benidorm, José Ramón Samper, d’Alacant Entiende, Lidia Na, d’Entenem i Damián López, de Gay Games.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: