La subhasta solidària de la Fundació Valencia CF ajudarà a reforçar el projecte Escoles Cor Blanquinegre

Escoles Cor Blanquinegre és un dels quatre projectes a què es destinaran els fons recaptats mitjançant la subhasta solidària de la Fundació VCF i MatchWornShirt i mitjançant els donatius en fila zero.

El Club ja ha obert la subhasta solidària d’objectes donats per futbolistes del València CF i personalitats de la cultura i l’esport, tots ells autografiats pels donants: https://www.matchwornshirt.com/event/3a03e4b7-d14e-5ade- 5a7c-dc69d98d2b61

D’altra banda, el donatiu en fila zero es pot fer mitjançant ingrés en compte (ES46 2100 8622 6902 0013 9443) o BIZUM (05482).

Amb l’activitat d’Escoles, la Fundació VCF preveu posar en marxa un programa perquè el nombre més gran de col·legis d’àrees despoblades de la Comunitat Valenciana puguin participar en una jornada esportiva en què, a més de la pràctica del futbol, ​​es treballaran els valors esport.

Els altres tres projectes són: “VCF Inclusiu”, de la Fundació VCF; “Exercici físic personalitzat. Claus per envellir millor”, de l’Institut de Recerca Sanitària de l’Hospital Clínic de València (INCLIVA); i “Allotjament per a desplaçats ucraïnesos”, de Fundació Juntos por la Vida.

Escoles Cor Blanquinegre és una activitat de la Fundació VCF que porta en funcionament des de la temporada 2015.16 a la Comunitat Valenciana, principalment a València ciutat i província,

L’objectiu és ajudar a millorar menors en risc d’exclusió social en el seu dia a dia, per això s’imparteixen entrenaments per tècnics de la Fundació VCF a centres escolars amb entorns complexos.

D’aquesta manera, el València CF està oferint una eina educativa als docents per motivar els alumnes d’escoles i els seus companys, amb les repercussions positives al mateix centre, el professorat i les famílies dels estudiants.

Els interns dels centres penitenciaris de la Comunitat Valenciana també són beneficiaris d’Escoles Cor Blanquinegre per ajudar a la seua reinserció.

Actualment, entre menors i interns, són 500 els participants i 5.000 els beneficiaris indirectes.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: