La setena edició de ‘Move Up! Emprèn amb èxit” impulsarà 25 projectes d’empresa a 13 localitats

El proper 1 de juny, la Diputació Provincial de Castelló serà l’escenari de l’arrencada de la setena edició de Move Up! Emprén amb èxit’, el programa que organitza CEEI Castelló conjuntament amb la institució provincial per impulsar els projectes d’emprenedors i joves empreses mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i desenvolupament de noves idees de negoci.

L’heterogeneïtat és la nota predominant a la llista de participants seleccionats en aquesta convocatòria, procedents de 13 localitats de la província: Alcalà de Xivert, Almedíjar, Benicàssim, Borriana, Castelló, Culla, Higueres, Navalles, Nules, Onda, Ribesalbes, Vilafamés i Viure. Entre les temàtiques i/o sectors al voltant de les que giren aquests projectes, es troben des de l’educació STEM, a l’agricultura ecològica, innovacions enfocades a la ramaderia, el medi ambient i l’ecologia, passant per la mobilitat sostenible, l’atenció sanitària a domicili, nanotecnologia, recuperació del món rural, l’ensenyament d’idiomes, l’alimentació artesanal gurmet o fins i tot la literatura i el benestar personal.

D’altra banda, cal ressenyar que un any més, hi ha majoria de projectes liderats per dones, amb 13 representants femenines i 12 masculins, cosa que torna a confirmar el canvi de tendència operat en els darrers anys, en què elles han pres la davantera amb un creixent protagonisme com a referents de noves iniciatives empresarials de llarg a llarg de la província de Castelló.

Les sessions de formació de ‘Move Up!’ finalitzaran a mitjans de novembre. Un any més, Declarando, Blast Off Partners, Mirada i Pixel.com col·laboren al programa d’emprenedoria ia més fan possibles els premis.

Informació i Foto: Comunicació AhPues!

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: