La Serratella reclama ajudes per reformar la piscina sense sacrificar altres inversions

La piscina de la Serratella, un municipi de tot just un centenar d’habitants de la província de Castelló, reclama ajudes públiques que permetin condicionar una instal·lació que el pas dels anys ha deteriorat de forma ostensible. Alfonso Arín, alcalde de la localitat, ha reconegut que “l’actuació a la piscina és una obra que portem anys plantejant. No obstant això, emprendre la inversió suposa suspendre de el pressupost obres que són més urgents “. Per això, “l’arribada d’ajuts públics d’altres administracions seria de gran utilitat per a pal·liar aquestes deficiències i garantir el servei òptim que mereixen els veïns”.

Un fons que des del Partit Popular s’ha sol·licitat a la Diputació Provincial amb l’objectiu de dotar amb 1 milió d’euros una partida que permeti ajuda als municipis de menys de 5.000 habitants a posar a punt les seves instal·lacions esportives.

L’alcalde de la Serratella ha considerat que la iniciativa “seria benvinguda per municipis com el nostre, perquè som un poble petit, amb escassos recursos i per tant la nostra capacitat d’inversió és molt limitada”. No obstant això, “si disposéssim d’un fons, a través de Diputació, que garantís la reforma de la piscina, ens presentaríem per a poder optar a aquests ajuts perquè la instal·lació és molt antiga i demana ja una inversió per posar-la a punt i prestar un servei òptim als nostres veïns “.

Els diputats provincials David Vicente, Andrés Martínez i Vicente Pallarés, que han visitat al costat de l’alcalde la infraestructura per conèixer l’estat de la mateixa, consideren que aquest pla d’ajudes “seria beneficiós per al nostre interior”. “Armat amb escassos recursos i en constant lluita contra l’amenaça del despoblament, aquest fons seria de gran ajuda per a l’interior ja que amb això s’evitaria que els pobles es veiessin obligats a sacrificar altres projectes d’interès que financen a través de el Pla Castelló 135 “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: