La Serra d’Aitana estrena senyalització

Durant el dimecres dia 16 l’empresa Silvoturismo Mediterrani va realitzar diverses actuacions a la Serra d’Aitana per millorar la senyalètica informativa sobre diferent sendes i recorreguts, un projecte de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació Provincial d’Alacant que dirigeix ​​el diputat Miguel Ángel Sánchez.

En concret, s’ha procedit a l’canvi de tres panells informatius al Port Tudons, a la Font de l’Arbre, on també s’ha canviat una pal que estava trencat, i a la Font de Forata.

S’ha instal·lat un panell nou a la Font de Forata, i s’ha col·locat un pal indicatiu amb tres fletxes noves de direcció. Aquests panells recullen informació sobre els senders PRV-20 Port de Tudons – Cim d’Aitana; el PRV-21 Port de Tudons – Benifato; i el PRV-22 Port de Tudons – Confrides.

En ells s’inclou informació d’interès per als senderistes i visitants a el sostre de la província d’Alacant, com la longitud de la sendera, el temps estimat, la dificultat i la cartografia.

L’Alcalde, Rubén Picó, defensa la importància de fomentar el turisme rural i l’educació ambiental com una eina econòmica per ajudar a combatre el despoblament rural i que al seu torn generi riquesa en l’entorn. “És important que cuidem el nostre entorn rural, és el nostre major tresor. Gràcies a l’àrea de Medi Ambient de la Diputació d’Alacant s’ha pogut renovar tota la senyalització a la Serra d’Aitana per facilitar la realització d’activitats en el nostre entorn natural “afirma l’alcalde.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: